teþekkürler sayýn carkos
baþka görüþ sahibi abemlerin de göruslerini bekliyoz bea!
teþekkürler sayýn carkos
baþka görüþ sahibi abemlerin de göruslerini bekliyoz bea!
Ben cevap veririm ama danýþmanlýk ücreti isterim.Sen o soruyu harbiden soruyorsan daha çok yolun var demektir.Git bak bir de mesela ISGYO topiðinde sor.Ya da AGYO topiðinde sor bilen varsa anlatsýn sayfalarca küfür edilince topic nasýl aylarca moderatörlü bölümde kalmýþ bilen biri sana anlatsýn.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
40 firýn ekmek yimem lazým . o tamam;
Istanbulda isen tuzlada köfte ýsmarlarým (alkolsüz)
guneysuyu da çaðýrýrým. ona su yok ekmek yok. yalansýn dursun.
niye moderatorlu bolume alýyormuþ ?
dow16 abi IT için çok kötü dememiþti zamanýnda.
gerçi fotoðrafini gördüm. ruhunun rengi aksetmiþse yüzüne (allah affetsin) meymenetsizin teki.bea!
ISGYO
AGYO topiklerine bakarým,
fakat
GYO lar kuruluþ itibariyle soygunculugun yasal þekli diye bir kanaat yýllar içinde oluþtu bende.
Gayrimenkul deðerleme sisteminin bugunku durumuyla gyo'lara yanaþý.lamaz
Dow16 abine benden slm söyle o beni iyi tanýr.Deki ona hala bekliyorlarmýþ seni gelecekmiþsin BTCIM genel kuruluna gidecekmiþsiniz.% 5 kar yaptýn uzadýn diyor Lunar Soul de bakalým ne olacak?
Bugün þirketi ele geçirse bu fiyattan.farzet satýþ yapacak.6 liradan belirlediler fiyatý.sen ne alabileceksin 7 liradan mý ne çaðrý olacak?Bu 7 lira çaðrýya bile þimdi fiyat 4,8 ya buradakilerin % 98 i isyan eder.
Halbuki 6 liradan ne eder diyelim 130 mln dolar.Cayman adalarýnda bir hesaba ya da Ýsviçrede bir hesabada 300 mln dolar yatýrýlsa el altýndan kim ne yapabilir?Petrol ofisinde insanlar ne yapabildi?Vedat Akgirayýn yani kendisi de patron olan yani BMEKS in patronunu çýkardýðý Spk kanunundan yatýrýmcýya fayda mý gelir?
Daha bir ton fýrýldak var.Problem bunu herkese yutturduðunu sanmasý.Maalesef daha baþta bazý devlet kurumlarý olmak üzere bazý þeyleri burada daha açýk yazarsam baþýma iþ alabilirim.Þu hissede neler döndüðünü daha stajerken bile anlardým.Ama maalesef bazýlarý anlamýyor-anlayamýyor ya da anlamak iþlerine gelmiyor.
Duraner olayýnda bile çaðrý yapýlmasý gerekli idi ama nasýl yýrttýlar olacak iþ deðil.Esas benim merak ettiðim Þimdi bu vatandaþ ile beraber hareket ediyor ya bazýlarý; hiç düþünüyorlar mý acaba bir denk getirebilirse onlara da acaba ne yapar?
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
argides sen kofteyi hakettin.
SPK kanunu deðiþmeli.
Borsa yatýrýmcýlarý olarak önce burada bir topik mi olur, bir dernek mi olur?
Dogru bir SPK mevzuatý nasýl hazirlanmasina vesile olabiliriz ?
Ben varým. [emoji106]
Uzaksýn yakýn olsan ben sana ýsmarlardým köfte bahane.Ýstanbul'un finans merkezi olabilmesi için o kadar çok þey deðiþmesi lazým ki daha ona maalesef çok zaman var.Ama herkes bilsin ki finans piyasalarý harbiden adam olmadan bu ülke maalesef büyük güç olamaz.Ama biz görürmüyüz bilmem mutlaka olacak.
Yer Ýmleri