henüz endeks düşüş yeni başlamışken arkadaşımın gönderdiği bir grafiğe göre 130 bin hedef vardı. o grafiği bulduğumda paylaşırım. onun hedefine göre bende geri çekilmeyi onun hedefine göre yaptım. ayrıca ekim/kasım aylarında endeks dolar grafiğinde 16,5 dolar yine trend çizgisi değme ihtimali var. hesap yaptığımda 4,84 olması gerekiyor 80 bin / 16,5 dolar. en çok bunun yüzünden kesin olmayabilir diyorum. dolar bu haftalarda 4,54 görmeliydi bana göre ama dün mb nın yaptığı hamle bu grafikleri çöp edebilecek bir hamle.
birde ufak bir düzeltme yapmak istiyorum. kırmız oklar benim şahsi rastgele çizdiğim kısa vade bakmadım hiç sadece yapacağı hareketleri belirtmek içindi. 2 tane yatay siyah çizgi, shark formasyondan kalma çizgiler silmeyi unutmuşum. ilk kırmızı ok yukarı çıkıp kırmızı düşen trend çizgisine değecek yada en yakın yerden dönecek. pazartesi aslında baya yaklaştı, dün düştü ama daha çıkıp biraz daha yaklaşacak demiştim. bugün tekrar yükseliyor ama kırmızı çizgiye yaklaştıktan sonra ikinci ok ile birlikte sert bir satış bekliyorum. dün değilde bu cuma yada haftaya pazartesi gibi. bakalım.
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Yer İmleri