valla inanan inanýr inanmayan inanmaz. ayný trend çizgisini baþkasý çizdi diye ben ondan çalmýþ nasýl oluyorum anlamýyorum. hee biri çizer ondan esinlenerek birþeyler çizerim ama þu paylaþtýðým tamamiyle benim hayalim. kimsenin grafiðiyle bir iliþkim yok. bucime gelince
https://www.tradingview.com/x/neTBnyuP/
gartley içi (bat) mevcut. henüz tamamlanmayan. ya gartley, ya bat. 7,19dan aþaðý gidersem cypher mevcut hedef 6,80. ben aþaðýsýný bekliyorum. sen yukarý çýkacak dersen senin görüþünede saygý duyarým. ben kademe kademe alýcam. sen istersen buradan komple al. sonuçta benim hissemi almýyorsun. buradan çýkarsa daha az kazanýrým. yok düþerse alacaðým yer belli. kaldý ki benm çizimlerime göre hareket etme zaten. her grafik çalýþsa ben burada bir hedef belirlerim ki þuan o da kurallara uygun hareket ediyor. ama (bence) olmayacak bir þey çizmem asýl ayýp olur.
neyse herkese bol kazançlar dilerim.
"O'nun yaptýklarýný ben baþaramazdým. asýl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptým ama Atatürk'ün yaptýklarýný baþaramazdým…" Fidel Castro - Habitat Toplantýsý Ýstanbul 1997
Yer Ýmleri