Originally Posted by
Hasanoðlan
Bugün birkaç tahtada yeni alýcý vardý.çok geçmeden ne menem bir tezgaha düþtüklerini anlayýp ayný gün satýcý oldular.ancak tahtada pasifte kalan mallar yeni alýcýlarýn gibime geliyor.çemtaþýn gazýna gelip mal alanlar dikkat biz çemtaþ bucim i fiyat olarak geçtiðinde gözlerimize inanamamýþtýk. þimdi 2.25 tl fark açtý.ben 1 çemtaþ -2 adet bucim ne zaman olur diye bekliyorum.olmaz demeyin çemtaþ 1 tl deðilken bucim 6 tl idi.
Bucim yasak bölgedir mal alan mutlaka zararsýz satamaz isterse endeks 300000 olsun.
Sende herhalde bu yazýlarla Ý.T nýn emlak danýþmanýsýn !!!!!!!!!!!!!!!! Ama birileride çýkar ona her kuþun etinin yenmeyeceðini öðretir.Burasý deðil belki ama baþka yerde.Her çöplükte horozluk yapmaya kalkarsan birileride senin burada yaptýðýn operasyonlarý sana yapar.Öyle yazýlar yazýyorsun ki sanki burada hatalý olan bu þirkete yatýrým yapanlar.Ý.T nin geçmiþte yaþadýðý dünya yok artýk.Eskiden her haltý yerdin iki röportaj hooop puri pak olurdun.Devir artýk öyle deðil.Ben çevirdikleri dolaplarýn tercümesini çok nazikçe yazýyorum burada.Öyle var mý sürekli illegal yollar ile kanunlarýn çevresinden dolanmak?
Ya da baþta buradaki operasyonlar olmak üzere tüm operasyonlara dur der biri .Oturur aðlarsýn bu yaþtan sonra.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri