Originally Posted by
whiningman
Kendimi ÝT in yerine koyup düþününce caným ky yani kendim açýsýndan çok sýkýldý. Adamýn herhangi bir deðiþikliðe ihtiyacý yok ki alýyor temettüsünü bakýyor dalgasýna. Ben hiç fiyat ile ilgili bir sorunu ve zaman anlayýþý olduðunu düþünmüyorum. Bu yüzden hani derler ya dipsiz bir kuyuya düþmüþüz. Tek çýkar yolumuz yabancýlara satýþý oda fena akýllý bir ihtiyar ....resmide 4-5tl aralýðýnda devretse hisselerini kalanýda elden Bahamalar�a yatýrýn dese Ýnanýnki alýcýnýnda hoþuna gider resmide düþük görünecek devir iþlemlerinin maliyetinden. Ancak tek umudum yabancý aldýktan sonra 30-tl olur umudu ile buradayým. Ama yabancýya satýþ olmasýn 10 milyar kar açýklamasý yapsa 6-tl ti geçmeyeceði kesin bir hissedeyiz haberiniz olsun. Yoksa fabrika çalýþsada full kapasite hepsi hikaye
Herkesin bir hesabý var it.inde var ama bu þirket satýldigi zaman o iþler sizin dediðiniz gibi bahama MAN adasý falan filan inter Milan açýk resmi satýþ lafantonden masal olur ..bir kere çaðrý ve fiyat gerçekliði rekabet kurumu zor yani bir kere gerçek olan þudur þirket yönetimi baþta it hisseyi baskýliyor ve fiktif hesablardan iþ yapýlýyor isgyoda yaptýklarý ortada cezasý bile verildi iþ bu yapýlanlarý ispata kalýyor...[emoji4]
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Yer Ýmleri