Þu an görünen aþaðý salýnmasý için ufak lotlar ile düþürme çabasý zaten destek vermiyor yeterki düþsün..[emoji4]
Þu an görünen aþaðý salýnmasý için ufak lotlar ile düþürme çabasý zaten destek vermiyor yeterki düþsün..[emoji4]
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Yýllardýr birçok kiþinin ahýný aldýðý için kimseye yar olmuyor. Benim bir arkadaþým tam 10 yýldýr bekliyor ben son iki yýla kadar zaman, zaman alýp satardým, 2 yýl önce 6.81 'den almaya baþladým her düþüþü alým fýrsatý diye aldýkça aldým en son 5 ay önce 5.35 'den aldým durum ortada bugünkü kapanýþ 4.66 ben, 2 yýldan beri aldýðým fiyatý bir türlü görmedim. bu saatten sonra hedefime ulaþmadan kimse elimden alamaz,![]()
yaw biraz ov uv düþünmek lazim. insanlar 10 senedir tutuyormuþ ben daha yeni düþtüm buraya😎😄 benim mantýgým temel degerlendirme uzerinden asiri iskontolu sirket ortagi oluyorum. alabilecegimin 10 da birini aldim. zaten bu tahta o kadar sig ki dikkat cekmeden almak cok zor😎 tek tek lot sayiyordur. buralar ve daha da dusmesi benim isime geliyor. bu hissede fiyat degil lot sayisi onemli. kv ciler icin sinir bozar
son günlerin rekorunu kýrýyor 1 saat oldu ve sadece 4.66 tl,den 1 adet iþlem görmüþ ..
yatýrýmcý artýk defterden silmiþ bucým,i eserinle iftar etmen lazým Ý.T ..![]()
ZIR-DELÝ Y.T.D
🤣😄🤣🤣😂 kendi hür irademle düþtüm...düþmeye devam edecegim. piyasadaki halka acik kismin guncel lot fiyatindan toplam degeri nedir? hesaplayin ve orta karar bir zenginin bile bu hisseleri toplayip toplayamayacagina siz karar verin. %5 azlik i bulursa mesela neler olur onu da dusunelim.
Tahtaya alýþ yazan yok anladýk. Satýþ yazanlar papazýn býrakýlmayacaðýný haber mi aldýlar
Yer Ýmleri