10 tl bu hissenin matematiði o da olucak Allah ýn izniyle ama çilenin karþýlýðýmý hayýr... Bu hissenin tek sorunu ana ortaklýk karýnýn adil alýnmamasý ben öyle düþünüyorum nacizane
Lenovo P1a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 tl bu hissenin matematiði o da olucak Allah ýn izniyle ama çilenin karþýlýðýmý hayýr... Bu hissenin tek sorunu ana ortaklýk karýnýn adil alýnmamasý ben öyle düþünüyorum nacizane
Lenovo P1a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hastalýk konusunda seninle hem fikirim bu hastalýktan kurtulmanýn tek yolu elinde bucim hissesini bulundurmak ve onunla birlikte yaþamaya alýþmaktýr. Daha önce yazmýþtým benim arkadaþým 10 yýl önce 6 tl civarýnda aldý 2016 yýlýnda satacak þekilde bir hedef koydu bu arada her yýl yaklaþýk olarak (1000-2000) lot arasý alacak þekilde tüketici kredisi çekip 12 taksit halinde krediyi ödedi, bu þekilde 2016 yýlýna kadar alýmlara devam etti. bende yýllarca devamlý (1500-3000) lot arasý alým satým yapardým. bazen sattýktan sonra piþman olurdum ertesi gün, hemen almaya çalýþýrdým , birkaç gün sonra tekrar sýkýlýr satardým bu yýllarca böyle devam etti en son 2 yýl önce 6,70 tl bir miktar aldým 7,05 tl civarý sattým galiba 2 gün sonra büyük bir heyecanla 6,81 tl geri aldým ayný akþam Çemtaþ elinde bulunan bucim hissesini satacaðý haberi geldi ve ertesi gün - 4 veya 5 kapattý iþte o gün bu amansýz hastalýða yakalandým çünkü satýþtan gelecek paranýn % 58 zaten bucimim kasasýna girecek düþüþ anlamsýz dedim ve daha önceki yazýlarýmda yazmýþ olduðum þekilde alýmlara devam ettim.
'Yatýrým tavsiyesi deðildir.''
it 2013 yýlýnda ekgyo ve thy de atakule gyo nun nakti ile yüklü alýmlar yaptý .havayollarýný 5 ekgyo yu 3.80 cývarýnda sattý.hemen hemen 1-1 kazandý.2016 yýlýnda bu kez 3.50 den ekgyo ve 2tl cývarýndan ýsgyo aldý .bu kez zataallerine 1-1 kaçtý.
çok da iyi oldu.çemtaþ yatýrýmcýlarý adamý nerede ise borsacýlar kýralý ilan edecekler.adam bu iþi çok iyi biliyordu da hadi bucim almadýn.neden çemtaþý almadýn.ozamanlar 2.15 cývarýnda idi.kendi hissene güvenemedinmi yoksa baþka tezgahlar peþinde mi idin.
Alma mazlumun ahýný çýkar aheste
ytd
Son düzenleme : Hasanoðlan; 14-11-2018 saat: 18:48.
geçmiþ yýl karý =265.230milyon tl
9 aylýk kar = 84.350 milyon tl kasada bekleyen 350 milyon tl
Bu parayý bedelsiz yapda ortalýk þenlensin
ytd
Bence adamý fazla abartýyorsunuz neye elini attýysa külliyen zarar fi tarihinde 2 baþarýlý satýþ yapýp voliyi vurmuþ sonra da temettüleri toplamýþ. Borsadaki fiyatlarla da bence artýk ilgilenmiyor ne olursa olsun modunda. Agyo da da durum rezalet yýllar geçmiþ dolar bazlý çöp durumda hisse
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýþte TAKVÝM
1- yeni bir ÇED raporu yapýlýr. 1 yýl sürer.
2- her türlü itirazlar davalar çözülür. 2 yýl sürer.
3- inþaat baþlar.biter. 2 yýl sürer
4- yeni üretim baþlar.bugünden ileriye 5. yýlda ancak.
2018 + 5 = 2023 yýlý....
iþte o zaman 5 $ hisse fiyatý görülebilebilirlik alanýnda olabilebiliriz.. diye düþünüyorum.... bea...!
Ha ha aynen öyle.Hala aktif bir fiil ekranýn baþýnda hatta kredi bile kullanýyor.Sen haksýz yere elde ettiði edinimlere bak.Bir de imkanýný bulabilse ............. patlatsa daha ne olsun.Nokta nokta çünkü burada dile getirmek istemiyorum.Yatýrým açýklandýðý gün hisse 5,80 lerde idi bence derdi zaten yatýrým deðildi.Eeee yatýrým iptal oldu kasadaki nakitte hala orada hissenin mali yapýsý da daha güçlendi bugün kaç 4,8.Açýklanan yatýrým kararý sadece hissenin üzerinde baský oluþturmak için yalandan yere alýnmýþ bir karardýr.Bir diðer konu bu saatten sonra izni alacak yatýrýmý tamamlayacak bakýn þöyle bir bazý geliþmelere atý alan zaten üsküdarý geçti çoktan.Ha bunlarý olumsuz mana içinde yazmýyorum.Zaten 4,8 hisse fiyatý saçmalýk ötesi.Pozisyonlarýmda burada çerez niteliðinde.Sonra birileri gelir baþka taraflara çeker.Þimdiden açýklayayým da ne olur ne olmaz.
Satýlýk fonlar üzerinden olmadý yurtdýþý kaynaklý maalesef her türlü manipülasyonun imkaný olan piyasamýz böyleleri için çiftlik.Bunlar görünen operasyonlarý ya görünmeyen 3. 4. tekil kiþiler üzerinden yaptýðý operasyonlar.Mesela ÝSGYO da iþ tutan bu arkadaþ sizce Ýþ grubundan ilgilendiði herhangi bir þirketle ilgili her türlü içeriden bilgiyi almaz mý?Ona göre bir aksiyon planý yapýp-uygulamaz mý?Hatta gerekirse kim böyle bir müþterinin bazý isteklerine hayýr diyebilir.Mesela ilgilenilen hissenin iþ grubu ile kredi idi deðerleme idi herhangi bir durumu olsa buna gerektiðinde müdahale edilmez mi?Zaten o grupta bir baþka çiftlik.
Karþýnýzda oyunu kurallarýna göre oynayan birinin olduðunu düþünüyorsanýz bu kötü sonuçlarý olabilecek çok büyük bir hata olur.Karþýnýzdakinden her türlü dümeni beklemek size tavsiyem ilk dikkate alacaðýnýz þey olsun.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Borsada KY düdüklemeye çalýþmak ve o düzeydeki küçük hesap ve pintilikle baþarý gelmiyor. Baþarýlý patronlar varlýk satýp dolara dönüp yurtdýþýna açýldý bu hala kule yapçam liman alcam diye uðraþýyo yýllardýr. Þimdi liman dolar bazlý taksitlerle ödeme planlanmýþ bu iþlemden karlý olan Cemts deðil mi? Liman ýn bilançosuna bakýn karlýlýk filan ortada.
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri