Bu irfan beyden bey deðil algý beyi olur o da olsa bile tutmaz sulu olur...[emoji4]
Bu irfan beyden bey deðil algý beyi olur o da olsa bile tutmaz sulu olur...[emoji4]
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
irfan ünürden sonraki bucimin hali...
adamlar satarsanýz alýrýz diyorlar yoksa tahtada týsssssssss..![]()
ZIR-DELÝ Y.T.D
satsýn satsýn abi. cemtþ alsýn. bu fiyattan bucim satarak o fiyatlardan cemtþ almak....
ne bileyim düþünüyorum düþünüyorum. cýk yok bulamadým.
2 þýk geliyor aklýma
1 : tarmana biat etmek yani al dediði alýp sat dediðini satmak. ve ödül olarak yönetim kuruluna girmek.
2 : söylemeyeyim ama acilen bir iq testi yapýlmasý gerekiyor bence.
neyse hisse onun, para onun. satsýn. hatta o geri kalanlarýda satsýn.
"O'nun yaptýklarýný ben baþaramazdým. asýl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptým ama Atatürk'ün yaptýklarýný baþaramazdým…" Fidel Castro - Habitat Toplantýsý Ýstanbul 1997
Muhtemelen kalan lotlarý satýþa yazmýþ þuan 4,70-4,79 arasý kademede toplamda 95,000 lot satýþ var. Ýrfan beyin sessiz sedasýz aniden hisselerini satmasý ky kafasýný karýþtýrmaktan öte birþey deðil önceki yýllarda bucim ne zaman yukarýya doðru hareket yapsa irfan bey hisse satacam diye kap'a haber gönderip önünü keserdi ama satmazdý.![]()
'' Yatýrým Tavsiyesi Deðildir ''
Temelinde bir bozukluk olmadýðý takdirde alýþlardan korkar satýslardan ise ümitvar olurum. Ýstisnalar dýsýnda hep patron alýþýnda dusus satýsýnda çýkýþ olmustur. Ý.t in bu satýsta iradesi olduðu muhakkak böyle göstere göstere olmasý ayrý hikaye. Aksi takdirde özel emirle hopppp gönder yaparlardý. Ama inatla grafik yapa yapa malý devir ediyorlar. Petrol fiyatlarý aþaðý da kaldýkça petrokok da aþaðý gelmezmi? Gelirse en buyuk maliyet aþaðý dusmezmi? Diyorum bunun kokusunu birileri önceden almýþ olacakki genelde hiç fiyat verilmez iken gecenlerde 8 lerden piyasaya bir aracý kurum zarf atmadýmý? Bakalým ne olacak?
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Satýþ kademesini þiþirmeye devam ediyorlar 4,70-4,79 arasý 114,000 lot üst kademelerdeki satýþlarý 4,70 : 21670 - 4,71: 27,943 -
4,72: 50,016 kademelerine çektiler. Alýþta ise 4,69 - 4,60 arasý 27,019 lot var bu tarz satýþ aðýrlýklý olmasýný genelde hep severim yukarý gitme olasýlýlýðý her zaman daha yüksektir.
'' Yatýrým Tavsiyesi Deðildir ''
Goltaþ 30 dan bedelsiz muhabbeti ile fýrladý (dibine göre) adana c zaten düþmüyor afyon dun costu konya felanda bir seyler yaptý bucimde bu satýs muhabbetine bir ufak aksiyon yaparmý? Neden olmasýn?
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Yer Ýmleri