Burada aldým sattým diyenler beni ilgilendirmiyor bunlara itibar edip elimizdeki malý satacak kadar acemi borsacý deðilim beni bir tek kiþi ilgilendirir oda Ýsmail TARMAN , akýl var mantýk var Ýrfan bey destur almadan satýþ yapmasýna imkan yok, adam yýllardýr ky yatýrýmcýnýn elindeki 3-5 lotu almak için yapmadýðý entrika kalmadý 350,000 lotu burada yazan 3-5 kiþiye mi kaptýracakÞuan kademelerdeki yazýlanlara bakýp aldanmayýn adam o kadar bezdirmiþ ki yeni yatýrýmcýlarýn gelmeyeceðini biliyor, Film devam ediyor sabýrla filmin sonunu bekleyeceðim oda Ýsmail TARMAN' nýn satmasý o zaman THE END
'' Yatýrým Tavsiyesi Deðildir ''
1 lot bucim sahibi olan ayný zamanda 0.58 lot çemtaþ sahibi dolaylý olarak.yani 1 lot bucim içinde 0.58x 6.68=3.88 tl çemtaþ. GERÝYE KALAN 82 KURUÞ ÝÇÝNDE BURSA ÇÝMENTO ,BURSA BETON VE RODA LÝMANI VAR.
bucým
cemts
![]()
ZIR-DELÝ Y.T.D
Bucim sattýðýnda payý küçük de olsa y k üyesi olduðu için bildirim yapmak zorunda .fakat çemtaþ aldýðýný pay oraný yüzde 5 i geçmeden bildirim zorunluluðu yok.iþgüzarlýk olsun diye yada yönlendirme maksadý ile bildirim yapmýþ olabilir.YADA BEN SATIYORUM SÝZDE SATIN DEMEK ÝSTÝYOR.
Ýrfan Bey bile bezdi sattý hisseleri.
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Yer Ýmleri