ZIR-DELÝ Y.T.D
Benden elinde bucim hissesi olan arkadaþlara tavsiyem mevcut fiyatlarý kafanýzý takýp moralinizi bozmayýn þirketin durumu ortada bilanço, iþtirakleri, kasadaki para vs. durumlardan dolayý borsaki birçok þirketin arasýnda parlayan bir yýldýz þimdilik biraz tozlanmýþben 48 ay taksit 1,15 faiz oraný ile tüketici kredisi çekip bucim aldým. Bu ay tam 24. taksiti ödedim eðer kredi taksit oranýnda her ay bucim alsaydým tahminen 28. taksitte ayný sayýda hisseye ulaþmýþ olacaktým kýyaslama yaptýðýmda 18 adet taksit tutarý kadar kaybým var. Borsada beklentiler alýnýr gerçekler satýlýr
Beklenti halen devam ediyor.
'' Yatýrým Tavsiyesi Deðildir ''
irfan Bey kalan lotlarý satmýþ hayýrlý olsun
29.11.2018 - 29.11.2018 tarihleri arasýnda BURSA ÇÝMENTO FABRÝKASI A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 4,7 -
4,7 TL fiyat aralýðýndan 0 adet alýþ iþlemi ve 60.000 adet satýþ iþlemi Tarafýmca gerçekleþtirilmiþtir. Bu
iþlemle birlikte BURSA ÇÝMENTO FABRÝKASI A.Þ. sermayesindeki paylarýmýz/oy haklarýmýz 29.11.2018
tarihi itibariyle %0 sýnýrýna ulaþmýþtýr/aþmýþtýr/altýna düþmüþtür. Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki
tabloda verilmektedir.
'' Yatýrým Tavsiyesi Deðildir ''
2017 genel kuruluna gittiniz mi sayýn ulver?
"O'nun yaptýklarýný ben baþaramazdým. asýl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptým ama Atatürk'ün yaptýklarýný baþaramazdým…" Fidel Castro - Habitat Toplantýsý Ýstanbul 1997
benim duyumum her zaman dogru çýkar ..? bugüne kadar hiçbir hissede yanýlmadým..
bence irfan bey yönetim kurulundan azledilecek ..?
bugünkü tektu kap,a düþen haber 1 ay önceden fýsýltý geldi 0.76 birazda oraya kapak attým ve bugünde 0.81 alým yaptým..
bucýmde ise zaman çok uzadý fakat 2019 o iþleminde tamam olacagý..yaþ oldu 62 siz kumda oynarken ben bu iþlerle ugraþýyordum:
son yazým sizi küçümsemek gibi bir niyetim yok sadece eski kurd oldugumu ima ettim..gücenmenizi istemem özür dilemesinide biliriz yani..
ZIR-DELÝ Y.T.D
Yer Ýmleri