Doðru dürüst mert adam burdaki hissesi olanlarýn elindeki almak için dümen ve üç kaðýt yapmaz ...neymiþ sanayici itibarlý iþ adamý statüsündeymis geç bunlarý son beþ yýlýn en iyi bilançolarý burda fiyatlanmadi arsalar baðlý ortaklýklar hiç biri gerçek deðerlemeye tabi tutulmadý... dürüst adam 2013 de gönüllü çaðrý yapardý ..ama nerede para için her þey mübah mezarýnda küfür edilen sövülen kiþi olarak yatacaksin... ********ler ve eþrafý .....
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Hayatin anlaþýlmasý bu kadar zor olmasa gerek. Sizi son kez hayatin gercekleri ile yüzleþmeye davet ediyorum. ÝT bence 10 numara adam. Niye mi ? sana bana deðil, çoluðuna çoluðuna 10 numara. Hangi þerefli patron isçisinin arkasýnda durmuþ (0,01%) istisnalar hariç. Düzen kapitalizim, büyüklü küçüklü hal ortada millet menfaati icin gerekirse gazli bombalar atýp yeniden yapýlandýrma kaynak sömürme uðruna þehirleri yýkýyor. EE düzen kapitalizim nede olsa...sizde hala sanki baþka oyun oynanýyor burda da kurallara aykýrý hareket eden Ýt ye yaðdýrýyorsunuz ? buna okuduðunu anlamayan Z jenerasyonu deniyor. Bana kalsa bu z zero dan geliyorkýsaca adam gayet saha kurallarýna göre top koþturup yoktan var etmiþ dededen babadan kalmamýþ, oya oya gelmiþ buralara, oyuzden biraz saygý lütfen. Ya yaptýðýna güvenip gücün varsa yanýnda yer alýp bekliyeceksin yada bu herhalukarda bize gecirecek toparlanýp gidelim diyeceksin. Inanýn ÝT deki hisse bende olsa son 14 milyon lot daha almak icin hisseyi 3-tl ye getirip uzun süre orda çakar hepinizi mum ederim mum. Yinede insaflý adam. Neyse dua edelim oðluna BUcim oyuncaðýný çabuk versin yoksa uzun süre daha tepelenir durursunuz burada.
![]()
hayýrdýr ? eðer bu hayvan sevginiz baytarlýða düþkün oluþunuzdan kaynaklanýyorsa anlaþýlabilir yoksa uzun süre kapana kýsýlmýþ maymunlar gibi nereye ve nerden saldýracaðýný bilmez bir hale mi düþtünüz ? eðer öyle ise vah halinize sizde insanliginizi yitiren kapitalist toplumunda hep bana hep bana caným istersede azýcýk köpeðime diyenlerdenmisiniz ? ÝT gördüm sizi![]()
Yer Ýmleri