4,36 dan aldýklarýmý 4,7x seviyelerinden verdim.
kaðýdý olan arkadaþlara bol kazançlar.
takip edeceðim.
ytd.
Sayýn 0101;
evet açýklama:
birincisi kýsmet, ikincisi belkide þeytanýn boþ bulunduðu bir ana gelmesi...
canlý takip ediyorum ayný anda:
son fiyat 4,74
alýþ: 4,60
Satýþ: 4,68
böyle bir þeyi ilk defa görüyorum. tam cambazlýk...satýþ yazýyorum, iniyor, alýþ yazýyorum çýkýyor.
buna acemi kýsmeti denebilir. aslýnda aldýðým gün biraz bol keseden sattýlar, alýþ fiyatýnýn uygun olmasýna baðlý..
ytd.
Ý.T buyuksun. Buyuklðünden sual olmazzzz.
Þimdi ufak bir hesap yapalým
Rodanýn hissesini kaça aldýk? 8x milyona
12 aylýk kar 146xxx. Þimdi bir hokus pokus
146 nýn % 57. 8x milyon
Aaaaa oda ne cemtaþ rodayý bir yýllýk karý karsýlýðýnda BUCÝM e hediye etti. Hatta muhtemelen dolarýn daha duseceði beklentisiyle ödemeyide ertelediki bucim kurdanda kazansýn.
Sonuç: bizim ÝT cemtasýn parasýyla cemtasýn mallarýný elinden aldý. Ýyide asýl sorumuz su. Tarman dede temettu vermezsin anladýk bedelsiz vermezsin onuda anladýk yav bari kaðýdýn önunu ac biraz koþsun NÝBAÞ a yapýlan hareketten bizde istiyoruz. Hadi bebiþim. Pardon tarman dede))
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
çemtaþ bilanço konsolidasyondan 85 milyon tl + cemtaþ a olan döviz borcundan 4 milyon tl + roda limaný döviz borcundan 4 milyon tl bilançoya müspet katký olacak. 9 aylýkta beton + çimentonun toplam 41 milyon karý rodanýn 5 milyona yakýn zararý vardý.son çeyrek hiç kar etmese bile 120_135 milyon tl kar gelebilir.ytd
Yer Ýmleri