5.72 üzeri cennet
5.72 üzeri cennet
Üretim tonaja (1milyon 900 bin ton) bakýnca 200 milyon dolar gibi þirket deðeri var 101 dönüm arsa üzerine kurulu ki orada eðer Bursa'yý biliyorsanýz sifaþ gibi fabrikalar yýkýldý artýk imar planý deðiþiyor bulunduðu yere imar geldi þehir içi kaldý. Orasý þimdi bile 100 milyon dolar yapar mý. Baþka yere taþýnsa 50 milyon tl ye halleder. Yeniden deðerlendirmedeki para, hissesine sahip olduðu roda, sonra baþka yandan yundan artýlarý elindeki çelik stoðu derken minimum 1 milyar tl gibi bir rakam yapar mý. Ee bizim biçim hala 500 milyon tl de dolaþýyor))
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bende mevcut duruma göre matematiksel bir hesabýnýz var sanmýþtým. Zaten 200+100 milyon dolar ile 1 milyar tl yi geçmiþsiniz. Yeniden deðerleme, roda, yandan yundan artýya gerek kalmamýþ.
O bunu yapar þu o kadar fiyat diyerek hesap yaparsak ben Bucimi 50 tl da bulurum 100 tl da.
o þunu yaptý bu o nu yaptý o da onu yaptý bucim =100![]()
ytd deli saçmasýdýr
Uluslar arasý normlarda çelik fabrikasý deðerini bulmak için üretimi dolar bazlý bakýnca 1.900 bin ton x 100 bin dolar = 190 milyon dolar
1986 senesinde 68 milyon dolara satýn alýndý bu fabrika
92-93 ye halka arz yapýldý.
1998 de 33 milyon dolar yatýrým yapýldý.
Arsasýný saymayýn, sahip olduðu bucim i saymayýn, sahip olduðu Roda'yý saymayýn, baþka taþýnabilir mal varlýðýný saymayýn
Sonra üretim yaptýðý firmalarla olan tedarikçi olma deðerini saymayýn vs vs vs
Þimdi de Avustralyalýlara satýlacak. Saygýlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Baksana elin Aborijinleri bile anlamýþ bedava olduðunu [emoji3][emoji3]Anzaklar çanakkaleden sonra birde burayý zorlamasýn 🤣
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri