Oyak bir haftadýr mal alýyor. Muhtemelen emeklilik fonlarýna o aldýkça minik minik bir seyler oluyor. Bakalým 5300 ustune atabilecekmi?
Oyak bir haftadýr mal alýyor. Muhtemelen emeklilik fonlarýna o aldýkça minik minik bir seyler oluyor. Bakalým 5300 ustune atabilecekmi?
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Þýk bir kapanýþ. OYAK yine belirgin alýcý. BUCÝM sahipleri olarak serinkanlý davranmaya alýstýðýmýz için sudur budur demeye gerek yok. Kaðýt ucuz, iþtirakler guzel son zamanlarda kentsel dönüþümün cok fazla muhabbeti var.
SONUÇ ufak ufak git saðlam git. Tahta yapýcý serefsizde spk sereflimi konya çim. Bir tavan yaptý sabah tahtasýný bile kapadýlar. Hiç demiyorlar senelerdir dusurken neden dustu yatay kaldý demedik cýkarken neyi soruyoruz. Velhasýlý kelam alem nonoþ dolmuþ))
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Kapanýþ mükemmel,
2 günlük bu hareketin yüksek hacimli olmasý çok daha mükemmel
Hep derim:
(Düþerken de, çýkarken de)
Herþey YALAN, hacim GERÇEK.....
Bakalým devamý gelecek mi?
Ýnsan iki þeyi bilmelidir:
1.Haddini. 2.Hesabýný.
Bu tip tahtalarda hacim iþi yalan. Hep fiktif iþlem. Alabildilerse 10 20 bin ancak almýþlardýr. Burdan hangi fon? Hangi aklý selim? Hangi paraya sýkýþmamýþ adam satarki? Kimse eeee ozaman hacim sadece tekniði süslemek için yapýlmýþ ayrýntýdan ibaret (en azýndan bu tur kaðýtlarda) aslýnda içimden geçen KÝ ben asla hayal kurmadým bu tür iþlerde kurmamda lakin hazýr temettü vermez iken bir bedelsizin ayak sesleri olma ihtimali varmýdýr? Nihayetinde epeydir biriken karlar kenarda boþa yatýyor.
Fikirdir saygý duyuyorum, ancak ayný fikirde deðilim.
4 mart tarihindeki %5.16 lýk yükseliþ, 27 Nisan 2017 tarihinden beriki en yüksek hacimle gerçekleþti bu görmezden gelinemez, ve o gün fiyat 4,89 a kadar gitti. Dün de tam 4.89 kapandý.
Tabii rüþtünü ispatlamasý için daha çok çok erken
Haftaya 4.3x larý gösterir mi, gösterir bu. Rahatým, kendi portföyümden ayrý, küçük oðlumun üniversite birikimi için onun adýna topluyorum.
Ýnsan iki þeyi bilmelidir:
1.Haddini. 2.Hesabýný.
bakalým bugün nasýl kapatacak ..?
ZIR-DELÝ Y.T.D
Yer Ýmleri