yukarýdaki yazýya istinaden bucým gerçek degeri yaklaýþýk 1ile1,5 milyar $ degerinde ..
þirketin nasýl baskýlandýgý aþikar yapan kim bizim kurnaz Ý.T ve GÖKÇEN
BU DEGER GERÇEK OLMADAN HERÞEKÝLDE ZARARDA BÝZÝM BÜYÜK ORTAKLAR..![]()
yukarýdaki yazýya istinaden bucým gerçek degeri yaklaýþýk 1ile1,5 milyar $ degerinde ..
þirketin nasýl baskýlandýgý aþikar yapan kim bizim kurnaz Ý.T ve GÖKÇEN
BU DEGER GERÇEK OLMADAN HERÞEKÝLDE ZARARDA BÝZÝM BÜYÜK ORTAKLAR..![]()
ZIR-DELÝ Y.T.D
Ýsmail TARMAN 'nýn Bucim pay oraný :
ÝSMAÝL TARMAN 34.615.912 32,71
TARMAN ÇÝMENTO YATIRIM A.Þ 13.675.785 12,92
MEHMET TARMAN 1,553,179 1,47
MEHMET TARMAN 1,256,905 1,19
TOPLAM = 51,101,781 % = 48,29
Resmiyette görünen hisse daðýlýmý bu þekilde bir zamanlar % 19 paya sahipken yönetime almadýklarý Ýsmail TARMAN tek baþýna söz sahibi olmasý için sadece 1.807,623 lota ihtiyacý var benim kiþisel görüþüm kapalý kapýlar ardýnda çok daha fazlasýna sahip olduðunu düþünüyorum
Patrona bir sözüm var bir zamanlar güç baþkasýnýn elinde iken sen sitem ve isyan ediyordunþimdi güç seni elinde ve sen yýllardýr biz ky süründürüyorsun Bir Hadis var '' Sana yapýlmasýný istemediðin þeyi baþkasýna yapma''
'' Yatýrým Tavsiyesi Deðildir ''
vefat olayýndan sonra ciddi bir yukarý ivme yaptý. yukarý hareket yapmak istese hiçte zorlanmýyormuþ.
haklýsýnýz.
toplu bir mal olunca belki belli bir deðerde anlaþýlmýþtýr diye düþündüðüm için böyle demiþtim. özel emirle belki alýnýr yukarýdaki arkadaþlar tarafýndan senetler diye düþünüyorum. umarým nuhcm in mirasyedilerinin 3 milyon lotu gibi piyasaya verilmez çünkü nuhcm aþaðý ivmelendi.
sabýrla bekliyoruz. þuan kendim maliyetimin üstüne çýktý. düþüþte iyi alým firsatý verdi bize. alýmlara ara vermiþtim. sonraki alýmým 3.20 altý diye hedef koymuþtum kendime.
3.70 maliyetli malýn bugün hepsini sattým..bakalým doðru mu yaptýk..![]()
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Belli ki , spek dün iyi dayak yedi..
Aðlama mesajlarýndan belli..![]()
Yer Ýmleri