burada yazýlan yazýlarý önemsiyorum ben.
yýllar sonra hedeflerimize ulaþtýðýmýzda neler neler düþünmüþüz diyeceðiz inþ.
güzel yorumlarýnýz ile bu bekleme duraðý daha zevkli geçiyor bizim için.
burada yazýlan yazýlarý önemsiyorum ben.
yýllar sonra hedeflerimize ulaþtýðýmýzda neler neler düþünmüþüz diyeceðiz inþ.
güzel yorumlarýnýz ile bu bekleme duraðý daha zevkli geçiyor bizim için.
Vakýf Yatýrým, emeklilik fonundan yaklaþýk olarak 630.000 lot sattý, bu malýn yaklaþýk olarak 500,000 lotu yine emeklilik fonuna gitmiþti o günkü alýþlarý Akyatýrým, Oyak ve Finans yatýrým yapmýþtý Cuma günkü takasta görünen emeklilik fonlarýnýn satýþý ise çarþamba günkü aracý kurum iþlemlerine bakýldýðýnda Oyak ve Akyatýrým 'ýn satýþ yaptýðý görülmektedir. Ýþin özeti benim tahminime göre Bir emeklilik fonunun satýþý bir baþka emeklilik fonlarýnýn aracýlýðý ile asýl sahibine ikram edilmiþtir.
'' Yatýrým Tavsiyesi Deðildir ''
bugunkü takasta da satýcý emeklilik fonu
fonlarda bir hareket .bir hareket.
hadi hayýrlýsý bakalým.ytd
Sýð tahtalar için emeklilik fonlarýnýn satýsý tahta için (temel rasyolar hariç) en güzel haberlerdendir. Keþke kalan malýda boþaltsa emeklilik fonlarý)
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Ünye çimento cýkýp BUCÝM de 4 lerde gezinince bugun ünyeden miniminnacýk satýp karsýlýðý kadar BUCÝM aldýk. Hayýrlý olur inþaallah
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
bende maliyeti 4,193 a çektim. bundan sonra 3,30 altýnda alýma baþlarým tekrardan. biraz akçe biriktirmek lazým.
Dostum 3.30 mu? 4.30 mu? 3.30 olacaksa biz dukkaný kapatýp gidelim)
Yer Ýmleri