Çimentocular birleþmiþ.
Hisseleri Borsa Ýstanbul'da iþlem gören 5 çimento þirketi, birleþme iþlemi için görüþmelere baþlama kararý aldý. Konuyla ilgili Kamuyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açýklamaya göre, Adana Çimento (ADANA - ADNAC - ADBGR), Aslan Çiento (ASLAN), Mardin Çiemento (MRDIN), Ünye Çimento (UNYEC) ve Bolu Çimento (BOLUC) yönetimleri, þirketlerin stratejik planlarý ve çimento sektöründeki hedefleri göz önüne alýnarak birleþme niyetiyle görüþmelere baþladý.
Son düzenleme : BEKÝR45; 13-12-2019 saat: 20:30.
sessizce beklemeye devam ediyorum dostlar
100 milyon dolara Bucimmi olur.Külahýma anlatsýn anlatan.
BÝST olmasaydý 110 bin.Ý.T yi genel piyasa mecbur etmeseydi ayný yönde kürek çekmeye bakardýnýz o zaman külaha ne anlatýyor Ý.T Gün olur devran döner o kadar büyük konuþmayýn.Ý.T nin buradan daha çok ÇEMTÞ da eli kolu baðlý.Hala þu gün bile yarýn bir karar alýr Y.K da sayfalarca isyan edersiniz burada.Zaten iþler normal seyrinde olsa bu hissede yýllardýr olan bitenler yaþanmazdý.Bence SPK nýn en büyük ayýplarýndan biri de bu hissede olan bitenlere ses çýkarýlmamasýdýr.
Benim elimde yüklü hisse olsa SPK ya bir þikayet dilekçesi ile baþvurur ayrýlma hakký isterdim.Çünkü Ý.T nin payýnýn % 50 üzerinde olduðu çoktan aþikar.Bunun da varlýklar güncel deðerlemeler ile hesaplandýktan sonraki defter deðeri üzerinden bir ayrýlma hakký fiyatý belirlenmesini talep ederdim.Ha buna hayal diyenler olabilir bende o zaman derim ki Ý.T nin burada yaptýklarýnýn yanýnda lafý bile olmaz.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
birgün bucým,i gezerken uludag patlayýp ordan uçan kayalar ve lavlar üzerine düþerde bucým i.t,den bizde bucým,den kurtuluruz ..
hala 6.06 altýnda tutmaya çalýþýyor ********ler ..![]()
ZIR-DELÝ Y.T.D
Yer Ýmleri