Teþekkürler. Ekleme yaptým biraz daha. Batarsam it ile batarim.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teþekkürler. Ekleme yaptým biraz daha. Batarsam it ile batarim.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Roda liman diðer %50 hisssisi kime ait?
Çok bilgilisiniz tebrik ediyorum sizi. Genel kültür konusunda sizin paylasimlarinizi merakla takip edeceðim.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir hisse ancak bu kadar sýkýcý olabilir : yaþlanmýþ ahý gitmiþ vahý kalmýþ misali : nede olsa beton laftan anlamaz ..?
ZIR-DELÝ Y.T.D
Uzunca bir zamandýr yazmýyordum. 4.7x te iken kendimce çizdiðim grafikte 4.14 bana göre dipti onu ifade etmeye çalýþmýþtým ama yerden yere vuruldum. Neyse 3.54 gördü ama nakit ayýramadýðým için kaçýrdým 3.98 den alabildim.
Bu kadar sert bir çýkýþ beklemiyordum açýkçasý ama þimdi düzeltme yapmasý için dua eder durumdayým. Satmaya kýyamýyorum almaya alamýyorum.
Þunu söyleyeyim grafik þuan atamýyorum ama sonu çok güzel bitecek. Tek sorun düzeltmeyi nerede yapacaðý.
Sulzer abi bir hedef vermiþti zamanýnda. O zamanlar hedef çok uçuk gelmiþti açýkçasý ancak hemen hemen o fiyatlara bir hedefim var. Ufak al-satlar yapýyordum ama bu fiyattan kusura bakmasýn satmam aldýðým her hisse benim geleceðim.
Bu arada sulzer abi zamaný tam hatýrlayamasam da 2-3 ay önce bir grafik atmýþtýn o hatalý. Pc ye oturduðum zaman doðru grafiði atmaya çalýþýrým.
Kalýn saðlýcakla.
Herkese bol kazançlar dilerim.
https://invst.ly/po9i6
siz düzeltme bekliyorsunuz saygý duyarým..
ben aylýkta mumlarýn daha büyük olacagýný bekliyorum .. 31 ocak,a kadar 7.xx üzerine atmasý gerekiyor..?
tabii burda Ý.T unutmamak lazým onunda istemesi ve spek yol vermesi lazým ..?
elimdeki diger hisse krstl çok daha iyi yol alýyor..0.88 tl den almýþtým ..
ZIR-DELÝ Y.T.D
Yer Ýmleri