yine ayný þeyi yapýyor. bugünde millete malý 5,75-80 arasý sattý. kapanýþý kaça düþürcek bakalým. gerçi hemen her hissenin patronunun taktiði o. misal veriyorum þuan gerel 1.90 olsa 1 tane hisse dýþarda kalmaz hepsini toplar. o kadar bezdirdi ki milleti. gerçi ben inat ettim. ayný burasý gibi hedef fiyat belirledim kendime istediði kadar çýkarsýn istediði kadar indirsin. hedefim burasý için +-5 olmadýkça vermeyeceðim. öyle hayal bir rakam da deðil. burada yazýp bilmeyen arkadaþlarý etkilememek adýna fiyat yazmýyorum yanlýþ anlaþýlmasýn. gerelde hedef fiyatým 2,10 üstü dedim diye özelden "hani 2,10 olacaktý" yazan oldu malesef
kimseye tavsiye verecek kadar bilgili deðilim. bist bu kadar yükselmiþken bizim tarman neden bu kadar basýyor kaðýdý onuda anlamadým gitti. 2 kademe yükselecek diye ödü kopuyor. açýlýþ 5,70 diyelim gün ortasý indi çýktý derken 5,73 olsun boyna aþaðýya sallýyo. þu yatýrým olayý doðruysa (önceden yapýlmýþ ama çed için bekleyen) ki burada bazý üstadlar öyle diyorlar. o zaman görürüm ben düþürmeyi.
"O'nun yaptýklarýný ben baþaramazdým. asýl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptým ama Atatürk'ün yaptýklarýný baþaramazdým…" Fidel Castro - Habitat Toplantýsý Ýstanbul 1997
Yer Ýmleri