yaprak kýmýldamýyor hacim yerlerde.
yaprak kýmýldamýyor hacim yerlerde.
paylaþtýðým herþey kendi hayal ürünüm olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Cemtas maþallah dolu dolu gidiyor, nekadar güzel iþlem hacmi var.
Bizde hava var
Alttan bir üfürseler iyi çýkacak ama, acayip sýkýþýk bir grafik. Yukarý kýrmasý lazým artýk ya yeter sýkýldý bunaldý millet. Teknikte, mantýkta yukarýya diyor. Habire aþaðý yukarý aþaðý yukarý yerinde sayýyor. Çanak kulp dedik 6.13 býrak 5.90 göremiyoruz kaç gün oldu.
Ced ler bilançolar, herþeyler tam. Un su þeker tuz yað herþey var. Piþirip piþirip kendileri yemeye niyetliler.
Ben de istiyorum o helvadan arkadaþ! Azýcýk ucundan koparmadan vallahi gitmek istemiyorum
Ýnþallah haziran hareketli olur da biraz moraller düzelir sonrasýndaki aðustos genel kurulunu beklemeye.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
sn ömer
sýkma canýný bu tekkedekiler ekmek yiyecek gerçekten anlamsýz olmasý gun geçtikçe daha da belirginleþiyor. yahu cemtasýn % 5x kusuru bucimin yahu onun artýsý buna nasýl yansýtýlmaz ? burda bir borsa klasiði yasýyoruz kaðýt nasýl baskýlanýr? iþte böyle baskýlanýr Allahtan hayýrlýsý
YÖNETÝM ÝYÝ NÝYETLÝ VE TAMAMIYLA BÝZÝ DÜÞÜNEREK AÇ KALMAMIZI ÝSTÝYOR.NEDEN MÝ?
ÝÞTE BU YÜZDEN;
http://www.rizevizyon.com/haber/nobe...-verildi/7047/
iþte belkide dü sayýn behzat ýn dediðini yapýyor belkide 6,30 olsa millet verecek o psikolojiye sokuyor belkide sonra ver elini 7-8 civara oralardan sat millete. gerel de yüksel kardeþ burada tarman. ama ikisinide aç kurt gibi bekliyorum düþtüðü zaman affetmiyorum. farketmez ben beklerim onlar beklicem dedikten sonra. bi bakýyomuþunuz ikiside batýyor![]()
"O'nun yaptýklarýný ben baþaramazdým. asýl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptým ama Atatürk'ün yaptýklarýný baþaramazdým…" Fidel Castro - Habitat Toplantýsý Ýstanbul 1997
Yer Ýmleri