Piyasanýn en çok düþen çimento þirketi bu. Ýnsan bu günde bari kaðýdýna sahip çýkar yahu. Her türlü olumsuzluk fýrsat bunlar için.
Piyasanýn en çok düþen çimento þirketi bu. Ýnsan bu günde bari kaðýdýna sahip çýkar yahu. Her türlü olumsuzluk fýrsat bunlar için.
ÝT ve Gökçen iþ baþýndan uzaklaþtýrmalý varlýk fonu bucime el koymalýdýr.
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Roda limanýnýn %50 Bucim de, diðer %50 hissesi kime ait? Patronlara aitse, bedelliden sonra Roda nýn kalan%50 hissesini de Bucim e satýp, bedelliden gelen nakiti kendilerine aktarma marifeti olabilir belki. Ve bucim tekrar finans borc içinde yola devam edecek!
bedellilerden sonra kendilerine ait varlýklarý halka açýk þirketlere satýp nakitleri kendilerine aktarna patronlarýn sýklýkla yaptýðý iþler. Bucim de böyle olacak diye bir sey yok. Düþünülen bir olasýlýk sadece.
Roda Limaný'nýn %50'si Dora A.Þ'ye ait.Patronlarýn Roda'da direkt kendi paylarý yok.
Virüs sebebiyle agresif düþen dünya piyasalarýnýn BÝST üzerindeki etkileri ve Ýdlip meselesiyle çöken borsada patronlarýn da BUCÝM senet fiyatýný elbet düþürebildikleri kadar düþürmeleri doðaldýr.Zira bölünme öncesi ve sonrasý yatýrýmcýnýn eline epeyice mal verdiler.
Elimde hiçbir kanýt yok.Ancak,bu hareketlerin olumlu bir beklentiye gebe olduðu düþüncemi hala muhafaza ediyorum.Zira bu devran böyle karsýzlýkla dönmez.Bunca yatýrým resmen orada atýl vaziyette duruyor.Bu durum sürdürülemez.Bu uyanýk profesyonellerin kafalarýnda mutlaka bir plan olmalý.
Kaç gündür paylaþmaya fýrsatým olmadý Bizim Genel müdür 28 Þubat tarihli Dünya Gazetesindeki röportajýnda ilk defa olumlu bir þeyler söyledi oda arada kaynayýp gitmesin![]()
Bursa Çimento Genel Müdürü Osman Nemli, iç pazardaki daralma nedeniyle sektörün ihracata yöneldiðini söyledi. Nemli, Bursa Çimento olarak yeni pazarlarýn da etkisiyle ihracat oranlarýný yüzde 10'un üzerine taþýyacaklarýný kaydetti.
https://www.dunya.com/sirketler/ic-p...-haberi-463714
'' Yatýrým Tavsiyesi Deðildir ''
Galiba sen benim ne demek istediðimi anlamamýþsýn geriye dönük Genel müdürün dedikleri ile kýyaslasaydýn o zaman anlardýn birilerinin ne dediði benim için önemli deðil kimsenin lafýna göre bu hisseyi almadým, kimsenin lafýna görede satmayacaðým 4 yýl önce 6,88 fiyattan almaya baþladým maliyet düþürmeme raðmen halen zarardayým fiyat ne olursa olsun benim için önemli deðil keþke imkaným olsa'da biraz daha alabilsem hedef fiyatým patronun satýþ fiyatýnýn % 50 fazlasý![]()
Ýnsafsýz pislikler. Sizi Allah ýslah etsin. Her türlü numara sizde . Küçük yatýrýmcýnýn üç kuruþunu da alana kadar oyuna devam. Alýn hepsi sizin olsun. Yarýn hakkýn divanýnda görüþürüz. Kanun nizam hep sizin yanýnýzda bize de Allah'a sýðýnmak kalmýþ saðlýk olsun. Rabbim her iki cihanda da huzur vermesin siz ve sizin gibilere, kalanlara sabýrlar diliyorum.
Yer Ýmleri