Herkesin kabul ettiði doðrularý yazmanýn ne sakýncasý varki....
Herkesin kabul ettiði doðrularý yazmanýn ne sakýncasý varki....
Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini baðlar o kaddarr...(ytd deðil þahsi fikirlerimdir.)
saçmalýðýn daniskasý iþ yatýrým aselsan için hedef fiyatý 11 kusurdan 16 kusura cýkarmýs ama fiyat zaten bugun 14 kusur yahu kusbeyinli herifler zaten fiyat hedef dediðiniz yere gelmiþ kimi kandýrýp millete olta atýyorsunuz. o yanýltma olmayacakda biz burda dusunduklerimizi söyleyincemi kural ihlali olacak en hafif tabiriyle ayýp yahu olmaz bu kadar hadi o zamn bende yazayým hedef fiyatý 5900 zaten fiyat 5900 ne olcak þimdi)) saçmalýðýn daniskasý
hala zýrtapoz sipek oyun peþinde oyna bakalým ne elde edeceksin..![]()
ZIR-DELÝ Y.T.D
Aylýkta grafik güzel kýsada düþüþ görülebilir
Yýllardýr borsadayým.piþmanlýklarýmýn en baþýnda bursa çimonta var .kendimi asla affetmeyeceðim.
Sent from my GT-P5210 using hisse.net mobile app
Aturkoz yapmayýn üzmeyin kendinizi.
Biliyorum özellikle uzun zamandýr burda olup çile çeken çok insan var. Çok önce fiyat 4.27 ilken para kazanýp çýktým.
Þimdi 6.28 den girdim ki 5 katý fazla aldým bu sefer.
Sonuna kadar kayýlýyorum size, sakýz alsanýz bile daha çok para kazanmýþtýnýz.
Sabýr da bir yere kadar ama yüzüldü ve kuyruðuna gelindi artýk.
Bu minare bu çuvala sýðmayacak!!
Bekleyin biraz daha içiniz ferah olsun.
Farzedin ki yandý bitti kül oldu fabrika taþýnmazlarýn sigorta deðeri aþaðý yukarý bu paralarda
Býktýnýz ama sabýr eden kazanýr, paranýz çöp oldu gibi düþünün. Unutun, bende her gün bakýyorum sinir olmaktan baþka bir iþe yaramýyor.
Biraz samimi olacaðým, salla gitsin abi.
Bireysel emeklilik gibi düþün, ikramiyemiz 5-6 kat olacak;)
Ama sinirlerimiz bozulacaðý garanti.
Sen kendine yapma yeter.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ýsmail üzmez ama süründürür..desteðe kadar aþaðý verecek mecbur herkese bol kazançlar..
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Geçen sene bu zaman 4.00 iken þimdi 5.77 kaðýdý uzun süredir takip etmiyorum ama bu kadar sitem neden?
Görende geçen sene 10 dan almýþsýnýz da bu sene 5 e gelmiþ sanacak.
Buradaki yorumlara çok fazla itibar etmemek gerektiðini kanýtlar nitelikte yazýlmýþ bazý yorumlar.
Yer Ýmleri