Þu þekilde yazdým umarým doðru dur
Bir kisminin 25 bes yil bir kismi 4 yil civari birikim yaptigim BURSA Cimento hisseleri (BUCIM) üzerinde üzerinde yýllardýr birileri tarafýndan hisse kapsamlý bir operasiyon yapýldýgýný yapýlan iþlemleri kontorol amaclý kimlerin yapýp bilinçli olarak yapýldýgý ,bu iþlemleri ancak SPK inceleme yaparsa bulabilir kucuk yatirimcilarin bunun nasil yapildigi veya kanitlarina ulasmasi mumkun gorunmuyor , bu konuda delil sorulacak olunursa tek delilim 25 yil civari elinde boyle bir hisse bulundurulup bu yillar karsisinda bu fiyatlar ile ne kadar zarari edildigi ve boyle holding vari bir sirkette nasil olabilir diye dusunuyorum , bursa da ikamet etmekdeyim fabrikanin bildigim kadari ile varliklari arazileri , istirakleri bile suan bu fiyatlamalarin altinda oldugunu zannediyorum , bu sirketin kucuk yatirimciyi yilalrca alenen zarar ettirigi kanatindeyim gereginin yapilmasini arz ederim

Alýntý yaparak yanýtla
durum ortada bugünkü anormal hareketlere raðmen formda kimse yok uzun zamandýr burada olanlar býkmýþ olabilir ama ucuz olduðu için ky dikkatini çekmiyor ve ilgi duymuyor
geçen günkü hareketten sonra bazýlarý atladý ama birkaç gün sonra sýkýlýp çoðu zararýna satýþ yaptý
þahsen benim kanaatim formun böyle sessiz olmasý beni daha çok ümitlendiriyor buda piyasada çok fazla hissenin olmadýðýný yolun sonuna yaklaþtýðýmýzý düþünüyorum

Yer Ýmleri