Umarým dediðiniz gibidir. Hepimiz çok yýprandýk. Mesela bu kaðýt için elimde var demiyorumunutmak iyi geliyor.
Þu forumda bile kaç kiþi kaldýk. Kimler geldi kimler geçti. Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þurada sulzerin defalarca paylaþtýðýný Twitter da paylasmislar
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yönetim Kurulumuzun 08.05.2020 tarihli kararý ile;
30 Mart 2020 tarihinde yapýlan Ortaklar Olaðan Genel Kurul kararý ile 1 (bir) yýl süreyle görev yapmak üzere Yönetim Kurulu Üyeliðine ve ayný gün 1059 sayýlý Yönetim Kurulu görev taksim kararý ile Yönetim Kurulu Baþkanlýðýna seçilen Sayýn Ergün KAÐITÇIBAÞI, görevini Yönetim Kurulu Üyesi olarak sürdürmek üzere kendi isteðiyle Yönetim Kurulu Baþkanlýðýndan ayrýlmýþtýr.
Boþalan Yönetim Kurulu Baþkanlýðýna, Yönetim Kurulu Baþkan Vekili Sayýn Ýsmail TARMAN'ýn seçilmesine, Yönetim Kurulu Baþkan Vekilliðinin 1 kiþiden oluþmasýna ve halen Yönetim Kurulu Baþkan Vekilliði görevini sürdürmekte olan Sayýn Mehmet Celal GÖKÇEN'in görevinin devamýna, karar verilmiþtir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/843735
Öðleden sonraki hareketin sebebi Baþkanlýðý kutlama hareketiymiydi
'' Yatýrým Tavsiyesi Deðildir ''
Twitter da paylaþým yapmýþlar.hisse füze olucak diye patron yamaklari malý yapýþtýrdýlar.,[emoji16][emoji16]
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Ýsmail abimiz neden yönetim kurulu baþkaný oldu ki
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
30 nisan,da yönetim kurulu baþkaný olan kagýtcýbaþý ne olduda 8 gün sonunda ayrýlma kararý aldý ..?
son üç beþ gün içinde iþlem hacmi de arttý neden acaba..?
þimdi takas oranlarýný takip eden arkadaþlar buna daha dikkatli baksýnlar ..kimler satýyor kim topluyor..
y.k toplantýsýndaki þu 15 madde varya ona istinaden incelesinler..
ZIR-DELÝ Y.T.D
Yer Ýmleri