Originally Posted by
whiningman
ÝT amcamýz gayet istikrarlý ve güçlü bir çimento yatýrýmcýsý. Hatta en iyisi denebilir. Temettüler ile hisse çoðunluðunu saðlayan, düzenli bir gelir kapýsý yakalamýþ. Kontrolü böylelikle hep artýrmýþ ve asla býrakmamýþ. Ufak ufak olsun ama hep benim olsun mantýðýndaki patlamayý dibine kadar yaþatan bir amca. Lütfen buradaki yatýrýmcý arkadaþlara iyi niyetimle sesleniyorum. Bu hisseyi sakýn ha sakýn uçacak þimdi kaçacak diye almayýn. Bu hisse ancak uzun vadede(min8-10yýl kalmak kaydý Ýle) ortalamalarda banka faizlerinden fazla getiriyor buda bana yeter diyenlerin hissesi. Yoksa burda bazý arkadaþlar gibi yaþlanýr gidersiniz. Ýt amca bugün ölse bile(Allah göstermesin)felsefesi, öðretisini çoktan çocuklarýna býrakýp yetiþtirmiþ. O yüzden çok bir þey bekleyip hayal kuran arkadaþlar lütfen uyanýn artýk. Burasý öyle Ali Cengiz oyunlarýnýn döndüðü, yüksek beklenti getirecek bir hisse deðil. Kýsaca %85 bile Ýt amcamýzda olsa sorun yok bakýn son 15 yýlýna inanýn bir 15 sene sonrada bir sapma olmayacak. Kýsaca uzun kalana faizden fazla getiren mutlu mesut bir yapýsý var. Beklentileri çok olan arkadaþlara üzülerek bildirmek istedim. Saygýlarýmla...
Devir deðiþti bu düzen hiçbir þekilde böyle senin dediðin gibi sonsuza kadar devam edemez.Bir yerde büyük bir kýrýlma yaþanýr.Ömrümüz vefa ederse yine buralarda oluruz görürüz.
Býrak Türkiye'yi aslýnda dünya çoktan deðiþti.Bunlarda bu kafayý deðiþtirmek zorunda ya güzellikle ya zorla olacak...
Bu topiclerde çok yazýlar gördüm.Bir tanesi de yazmýyor bu CEMTS takasýnda fonda olan CEMTS lar kimin?Burada BUCÝM yatýrýmcýsýna zýrnýk koklatmayanlar orada emeklilik fonlarýný ihya etmiþ.Hay maþallah ne þanslý fonmuþ.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri