KAP: BUCIM [ ] BURSA ÇÝMENTO FABRÝKASI A.Þ. Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/889276
Dosyalar:
Özel Durum Açýklamasý (Genel) 2020-11-19
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
Ýngilizce
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi -
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Açýklama Þirketimizin 180.000.000 TL olan çýkarýlmýþ sermayesinin tamamý nakden karþýlanmak
suretiyle, %177,77 oranýnda 320.000.000 TL nakit (bedelli) artýrýlarak,
500.000.000 TL 'na çýkarýlmasýna iliþkin Yönetim Kurulumuzun almýþ olduðu
19.11.2020 tarih ve 1075 nolu bedelli sermaye artýrým kararý doðrultusunda;
Yönetim
Kurulu Üyeleri ile talep eden ortaklarýmýzdan sermaye avansý niteliðinde, nakit
ve herhangi bir vadeye baðlý olmaksýzýn, sermaye artýrýmýnda ortaya çýkacak
nakit sermaye koyma borcundan mahsup edilmek ve Þirketin Modernizasyon Ýnþaatý
Yatýrýmý kapsamýnda mal ve hizmet alýmlarýna iliþkin borçlarýnýn ödemesinde
kullanýlmak üzere, nakit sermaye avansý alýnmasýna, söz konusu tutarýn þirket
sermaye avansý hesabýna aktarýlmasýna 19.11.2020 tarih ve 1077 nolu Yönetim Kurulu toplantýsýnda karar verilmiþtir.
Kamuoyuna saygýyla duyurulur.
Sayýn Beþiktaþka sevgilerimle![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
........
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
her 3 ayda bir bedelli artýrsýn ÝT böyle böyle kaçýrtsýn KY yý...hedef fiyatým 100 bekliyorum..olmadý evladýma miras kalýr..ÝT ölmek üzere zaten...EN azýndan matematiksel olarak ölümü benden daha yakýn...
Bedelli ile milleti dökeceðini düþünüyor çok sýkýþtý galiba bakalým ne olacak
Bursa Çimento, tahmini maliyeti 89.7 milyon euro öngörülen Modernizasyon Projesi Yatýrýmýna baþlanmasýna karar verdi
Kamuoyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) yayýnlanan açýklama aþaðýda bulunuyor:
Þirketimizin Modernizasyon yatýrýmý projesi kapsamýnda yapýlan çalýþmalarýn Þirket için önemi, bilanço büyüklüðü, yaþamakta olduðumuz idari ve ekonomik riskler ile gerçekleþmemesinin Þirketimiz yönetimi dýþýnda faktörlere baðlý olmasý nedeniyle, meþru çýkarlarýmýzýn zarar görmemesi ve yatýrýmcýyý yanýltma riski taþýmamasý için ruhsat baþvuru baþlangýcýndan itibaren, konunun içsel bilgi olarak kabulü ile S.P.K. II-15.1 sayýlý tebliði kapsamýnda içsel bilginin ertelenmesi kararý alýnmýþ idi.
17.11.2020 tarihinde Kestel Belediyesi'nden ruhsatlar alýnmýþ olup,ayný tarihte Kamuyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) açýklanmýþtýr.
Teknolojik alt yapýnýn yýpranmasý nedeniyle, yüksek üretim ve bakým-onarým maliyeti gerektiren mevcut üretim hattýnýn modernize edilmesi, enerji tüketiminin azaltýlmasý, kalorifik maliyetlerin, bakým-onarým giderlerinin düþürülmesi, karbon ayak izinin azaltýlmasý ve kapalý stok sahalarýnýn artýrýlmasý suretiyle çevreye duyarlý, doðal kaynaklarýn en verimli þekilde kullanýldýðý, daha deðiþik ürün yelpazesinde üretim yapýlabilecek klinker ve çimento üretimi hedeflenmekte olduðu ve bu amaca yönelik olarak fizibilite çalýþmalarýna baþlanýlan ve yaklaþýk inþaat, makine teçhizat, montaj ve diðer ekipmanlar ile birlikte tahmini maliyeti 89.700.000 Euro harcama bütçesi öngörülen ve tahmini 24 aylýk yatýrým süresini ihtiva eden Modernizasyon Projesi Yatýrýmýna baþlanmasýna, Þirketimizin 19.11.2020 tarih ve 1074 sayýlý Yönetim Kurulu Toplantýsýnda, karar verilmiþtir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/889273
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri