önceki bedelli ile yatýrým yaptý mý ki acaba?
Parayý baþka iþlerde kullandý (veya kullanamadý), o yüzden tekrar bedelli yapýyorsa yazýk!
SPK'nýn önceki bedellinin akýbetini sormasý lazým.
önceki bedelli ile yatýrým yaptý mý ki acaba?
Parayý baþka iþlerde kullandý (veya kullanamadý), o yüzden tekrar bedelli yapýyorsa yazýk!
SPK'nýn önceki bedellinin akýbetini sormasý lazým.
Fabrikadan bir fabrika daha çýkaracaklar, þantiye halindeki fabrikada modernizasyon tüm hýzýyla devam ediyor
Bursa Çimento sýrtýný yatýrýmcýya dayadý haberi - BorsaGündem.com
https://www.borsagundem.com/haber/bu...dayadi/1634922
SM-M307FN cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Cimer üzerinden SPK böyle bir þikayette bulundum sizlerde kendinizce bir þeyler ekleyip yazarsanýz belki faydasý olur en azýnda belki yarýsýný bedelsiz olarak kurtarýrýz.
..........Yatýrým ........ nolu hesabýmda ..........lot Bursa Çimento hissesi olan bir yatýrýmcýyým.2016 yýlýndan beri birikimlerimi, tüketici kredisi ve otomobilimi satýp Bursa Çimento hissesinde deðerlendirdim, ancak hissede çoðunluk hisseleri elinde bulunduran Yönetim Kurulu baþkaný Ýsmail TARMAN' nýn keyfi tutumlarý ve hisse fiyatý üzerindeki baskýsýndan dolayýn benim gibi küçük yatýrýmcýlarýn birikimleri heba olmaktadýr. 2020 yýlýnda % 70, 2021 yýlýnda % 177 oranýnda bedelli sermaye artýþý yaptý, 2022 yýlý içinde % 200 oranýnda bedelli sermaye artýþ kararý alarak SPK'ya baþvuruda bulunulmuþ, uzun yýllardan beri borsaya yatýrým yapan biri olarak þirketlerin geleceðe yönelik yapmýþ olduðu yatýrýmlar için bedelli sermaye artýþlarýna karþý deðilim ancak Ýsmail TARMAN' nýn diðer yüksek miktarda hissesi olan hissedarlarla aralarýndaki, anlaþmazlýktan dolayý bedelli sermaye artýþý yaparak biz küçük yatýrýmcýlarý maðdur etmektedir. Sermaye artýþý kararý aldýktan sonra hisse fiyatýnýn olumsuz bir þekilde etkilendiði açýkça görülmektedir. Ayrýca borsada iþlem görmeyen paylarýn Merkezi kayýt kuruluþuna kaydeden yatýrýmcý sayýsýnda bir artýþ olduðu görünmektedir, Þirketin þuan ki mali tablolara göre en az % 100 bedelsiz potansiyeli varken tamamýnýn % 200 bedelli olarak karar alýnmasý art niyetli olarak alýnmýþ bir karardýr. Ýsmail TARMAN yýllardýr Bursa Çimentonun halka açýk bir þirket deðilmiþ gibi, sanki þahsýna ait bir þirket gibi yöneterek bizleri maðdur etmektedir. Kamu adýna görev yapan SPK 'nýn biz küçük yatýrýmcýlar adýna artýk bir '' Dur '' deme vakti gelmiþtir, bin bir zahmetle alýn teri ile kazandýðýmýz geleceðimiz için diþimizden, týrnaðýmýzdan arttýrarak biriktirdiðimiz, birikimlerimizin sermaye sahipleri tarafýndan heba edilmesine fýrsat vermemelidir. Þirketin % 200 bedelli sermaye artýþýndan küçük yatýrýmcýnýn maðdur edilmemesi için, Kurumunuzca en azýnda % 100 Bedelli, % 100 Bedelsiz olarak izin verilmesini rica ederim.
Saygýlarýmla iyi çalýþmalar.
'' Yatýrým Tavsiyesi Deðildir ''
Cimentolar içinde rasyolari en iyi olan 2-3 þirketten biri cemts in yuzde 57 roda liman in yuzde 50 sinin sahibi finansman gideri çok çok az peki mevzu nedir
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest
Yer Ýmleri