Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
kottan çıkarma olacağını sanmıyorum cemtaş zamanıda büyük bir yatırım yaptı rodayı satarak finanse etti şimdi para basıyor ve fiyatı 10 katladı ve hala 2 ye 3 e katlama potansiyeli var bunun sahibi olan buçimin 1 yıl sonraki fiyatını siz hesap edin sayın whinnigman siz daha önceki bedellilere katılmışsınız rüçhan pazarı nasıl oluştu kullanılmayan rüçhanlar nominal değerden düişük olmamak kaydıyla satılacak üstelik
Ben diğer bedellilerde yüklü mal taşımadığımdan çok takibimde değildi. Sadece parasını yatırıp geçtim. Şimdi ise takip etmem kadar miktar oldu elimde bakalım neler olacak. Ama şunu unutmamak lazım İ.T faktörü hepimizi ters köşe yapacak potansiyele sahip, öyle bir şahıs ki; mızrak çuvala sığmasada, üstüne yeni bir çuval dikebilecek yeteneğe sahip tam bir Kayserili tüccar. Bu yüzden Rüçhan fiyatını 1 in altında bile açıklayabilir, kimseninde saldırası olmaz zaten kim kaldı ki…velhasıl ben beyin jimnastiği yapmaya çalıştığım için yazıyorum buraya. Karşımızdaki adam normal düşünen bir şahıs değil. En geç 1 aya çoğu şey belli olacak. Umarım küçük yatırımcılar kazanır.