Hisse, uzerindeki bedelli baskisindan henuz kurtulamadi.Belki 1-2 gun daha yatayda kalir fakat onumuzdeki haftadan itibaren olumlu ayrismasini bekliyorum.Dilerim yanilmam.y.t.d
Son düzenleme : OZDEMIR1; 02-03-2022 saat: 14:13.
Perakende çimento fiyatý 45 den 55 e çýktý, çimentoya zam yaptýðýn gün eksi kapatma bari
erHissede en kotuyu geride biraktigimizi dusunuyorum.Arka arkaya 3 kez bedelli yaparak can yakmis olabilir fakat yatirim amacli oldugundan bence gerekliydi.Simdi kasasi dolu ve son yatirim hamlesi icinde gerekli olan parayi topladi.Yatirim icin bankalardan kredi cekmesi hata olurdu.Sermaye arttirimi yoluyla nakit yaratmasi mantikli oldu.Hissede bu asamadan sonra pozisyon alanlar icin orta ve uzun vadede guzel getiriler elde edeceklerini dusunuyorum.Ozellikle onumuzdeki yildan itibaren yatirimlarinin meyvesi daha hizli toplanmaya baslanacagindan simdiden yavas yavas pozisyon alinmasinda fayda goruyorum.Sahsen ben oyle yapiyorum.Kalin saglicakla.y.t.d
Oldukça haklýsýnýz Sayýn ÖZDEMÝRLÝ
Yýllardýr borsadayým ilk defa son 2 ay içinde
BUCÝM aldým. Güzel al-sat verdi.
Þirket bedelli sermaye artýrýmýndan dolayý
oldukça düþmüþtü. Ayrýca daha önce de yazmýþtým.
Yatýrým maliyetleri son 1 yýlda çok arttý.
89 milyon euro olacak yatýrým maliyeti 110 milyona çýkmasý da
sermaye ihtiyacý gerektirdi. Dün elimdeki tüm hisseleri sattým.
Ama sürekli izleyeceðim hisse olacaktýr.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Mehmet Celal Gökþen, Borsada iþlem gören tipe dönüþüm için 52,7 milyon TL için baþvuru yapmýþ. Ý.t amca sanýrým artýk tamamen tek kalmak istedi![]()
bunlarý büyük ihtimal patron alýr alýþ fiyatý sanýrým daha yukarýlardan olur hem þirket belli bir piyasa deðerine ulaþýr
bu arada yatýrým fonlarýda 100 milyon lot neredeyse bundan sonra kademeli olarak yön hep yukarý piyasa deðeri son yatýrýmýndan biraz yukarýda dibin dibinde yani
Yer Ýmleri