Sen niye böylesin, varlığın yorar adamı. Herşey iyiyi gösteriyor derken hep realitede buhran mevcut.
Güzel grafikler güzel hareketler olurken resmen el freni çekiyor hatta yetmiyor bi geri vites yapıp can sıkıyor. Şimdi hacim de yerlerde zaten.
2. Çeyrek bilanço nezaman açıklanacak 8. Aydamı?
6 ayda birşey yapamadılar herhalde, beklenti de Yok gibi kimse gelmiyor.
Sahipli hisse olunca biz ky zor dayanıyor. Ne geniş nakit ne geniş vakit var balinalar götürür malı.
Filler tepişir, çimler ezilir misali.
Karamsar olmamaya çalıştıkça dip yaptırdı. Yani temettü alalım cebimiz para görsün dedik Allah bereket versin ama resmen cepten yedikdeğer düştü, daha da toparlanamadı.
Ne olacak bizim sonumuz.
Sanki balon var bucim balonu, yok satılacak galiba, yatırım yapacak dedikçe patlaması bekleniyor ama elimizde patlıyor. Bu sene hatta 8. Aya 10 Lu rakamları görmezsek boşa geçmiş bir sene olur.
Cemtas nazar değmesin maşallahı var, yakında bizi geçer
Boynuz kulağı geçiyor, çünki nitelikli üretim yapıyor adamlar, fabrika gerçek değerinde değil tabi ama yine de borsada adil sayılabilecek yükselme içinde.
Yakında 7 ler görüp patlatırlar yabancılara geçerler.
Doldum artık, stres zaten var, bi de bu çıktı başımıza.
At kenara unut diyoruz ama insanın siniri bozuluyor. Okadar vaktimiz Yok, var ama 3 kuruş temettü ve bedava hisse ile geçirmek hata...
Mis gibi Trakya cam alacaktım. Kafama tüküreyim 1.6 idi şimdi 3.87) hedefime ulaşmış başka yerlere yelken açmıştım.
Önümüzü kapadı bucim gudubeti.
Hadi beni bırak millet 10 senedir bekliyor. Hatta kurucu hissesi olan var![]()
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hayırlı cumalar
Ohh, biraz rahatladım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

değer düştü, daha da toparlanamadı.
Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri