Tahtacý efendi aklýnca beklenti bitti daðýlýn diyor. Kimi döker kimi dökemez bilmem ama benden sadece babayý alýr.
SM-M307FN cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Tahtacý efendi aklýnca beklenti bitti daðýlýn diyor. Kimi döker kimi dökemez bilmem ama benden sadece babayý alýr.
SM-M307FN cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
.çok çok küçük bir pay da olsa ben de en az 1 yýl burdayým üstadým.. kesinlikle ytd
https://www.youtube.com/shorts/dBXRuFuD-hg
yazdýklarým tamamen kiþisel yorumlarým olup hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi deðildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileðiyle...
Uzun zamandýr forumda yazmýyordum. Twitter'da teknikçi bol ama diþe dokunur bilgi paylaþan nerdeyse yok gibi. Forum gibisi yok!
Ýnþallah kýymeti yeniden anlaþýlýr.
Bucim'e baktým. Karlýlýk süper gidiyor. Geçen çeyrekten markaja almýþtým ama elimde baþka hisseler olduðundan ortak olma imkaným olamamýþtý. 1.70'lerde çok güzel fýrsat vermiþti. Kýsmet bugüneymiþ.
Bugün baktým bu bilaço ile hisse taban oluyor. Dayandým desteðe. hem yukarýdan hem de tabandan aldým bakalým.
Þirket seneye bu dönemler bitecek olan, neredeyse 2 milyat TL'lik yatýrým yapýyor. Yarýya yakýn yatýrýmý bitirmiþ bile.
Karlýlýk ve giderlerde iyileþme bekleniyor.
Ortaðý Cemtþ zaten dillere destan.
Ayný grubun iki þirketine yatýrým yapmak istemezdim ama Bucim'i ucuz görünce dayanamadým.
Bedelli hikayesi biraz hýrpaladý sanýrým ama baþka türlü bu kadar ucuz da kalamazdý her halde.
Umarým tüm ortaklarla birlikte kazanýrýz.
"Ya bir yol bulacaðýz ya da bir yol açacaðýz"
Tabandan ben de bir miktar aldim.
100000 Lot paketlendi.
Tahta yapiciya teþekkürler
Bu arada þirketler geçen yýla nazaran satýþ ve karlýlýkta rekorlar kýrýyorlar. %100 altýnda satýþ ve kar getireni dövüyorlar desek yeridir.
Bugünkü endeks düþüþü ABD kaynaklý, enflasyon artýyor. Faizlerin de hýzlý artacaðý öngörülüyor.
Ama bizim þirketler zaten kaç yýldýr dayak diyor. Bu ortamda çok uygun kaldý senetlerimiz ve borsamýz. Bir arkadaþ uzun vade ortalamasý 10 FK. Bugün 7 FK'dan iþlem gördüðünü belirtmiþ. Belki dünyadaki ender ucuz borsalardan biriyiz.
Enseyi karartmadan, iyi þirketlerde beklemeye devam...
"Ya bir yol bulacaðýz ya da bir yol açacaðýz"
Genelde fazla yazan cizen olmasi (pozisyon alinmasi) durumlarinda tahtayi yapan onlari dokmeye calisir.Basarili oluncaya kadar inatla hisseyi yatay veya asagi yonlu baskilar.Bu sebepten bazen cali arkadasindan sessizce izlemek en iyisi.
Piyasanin bozmasi durumunda 2,10-11 de ikili dip yaptirma cabasina girebilir. Bence panik yapmadan biraz orta ve uzun vadeli bakmak lazim.
Son düzenleme : OZDEMIR1; 12-05-2022 saat: 12:48.
https://globalcement.com/news/item/1...kerless-cement
Var mý bir bileni ?![]()
Yer Ýmleri