28.nisan 2006 ...piyasa deðeri 699 milyon dolar...
5 nisan 2023.........................495 milyon dolar
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...Bilgileri.aspx
Þirketimiz Esas Sözleþmesi'nin 6'nci maddesine istinaden, 500.000.000 Türk Lirasý olan çýkarýlmýþ sermayenin, tamamý nakden (bedelli) karþýlanmak suretiyle %200 oranýnda arttýrýlarak...
Son bedellide buralarý gördük..;)
SM-M346B2 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Rakam vererek anlattým
Daha neyi anlamadýnýz
Lot sayýnýz bedelli ödediðiz için 2 kat oldu
1 TL kapanýþ fiyatý
%100 bedelli
Siz de 1 lot var..
Ertesi sabah uyandýnýz
1 hisse için 1TL bedelli parasý ödediniz
2 hisseniz oldu
1lot*1TL + 1TL Bedelli = 2lot*(yeni fiyat)
Yeni fiyat =1TL
Tamam þirketin piyasa deðeri iki katýna çýkmýþ oluyor. Sermayedarlar cepten piyasa deðeri kadar þirkete para koyuyolar. Fiyat ayný kalýyor lot iki katýna çýkýyor. Piyasa deðeri iki katýna çýkýyor.
Piyasa deðeri %100 artarken fiyat sabit kalýyor. Fiyatla piyasa deðeri farklýlaþmaya baþlýyor . Tamamdýr...
Son düzenleme : ninel_dlv; 06-01-2024 saat: 11:42.
Miami Baþkan yapma yanlýþ yoldasýn. Sen bir Ýsmail abiye sor bakalým ver bana bu þirketi de sana kaç para fiyat çekecek mesela gibi. HALKBANK 3 tane tahsisli oldu.Onun bir þey olamamasýnýn sýkýntýsý bu bahsettiklerin deðil. AKBNK- BUCIM örnek iþi de külliyen hatalý.
Biri mesela sana kalkar BTCIM örneðini verir iþin içinden çýkamazsýn.
Ha ben senin anlatmak istediðini de anlamýyor deðilim. Ama bu ülke borsasý için bu yaptýðýn genelleme ve örnekler bence bir noktada doðru deðil. En azýndan her hisse için doðru deðil.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Ben Bucim pahalli ya da alýnmaz demedim.
Sadece eski grafiðe bakýp yapýlan yoruma karþý çýktým.
Hatta aksine çok az bir pozisyonum bile var.
Çelik ve çimento bir arada. Borçsuz þirket. Liman da hediyesi
Son 1 senedir devam eden yarým kalan fabrika modernizasyonu detaylarý hoþuma gitse daha fazla bile alýrdým
Mevcut koþullarda iyi bir temettü þirketi gibi gözüküyor. Daha ötesi olur mu Ýsmail abi bilir
Yer Ýmleri