Sn sulzer;
Sen ne takýyorsun, bir iki harekete bakar buralar toz duman olur. Sonra geri dönüpte ya sulzer demiþti, yada baþka arkadaþlar bahsetmiþlerdi demezler bile.
Cemtas örneði var ya, çok uzakta aramaya gerek yok. Millet sýký sýký sarýldý hissesine bekliyor artýk. Bizde denilen 6.5-7 aralýðý olunca kýpýrdanmalar, tüh ya 5 ken almadýklar konuþulur rahat ol.
Ve gerçek deðeri olan rakamlara gelince de loy loy loyherkes nooldu der. Ama sen ben biliriz ki olmasý gereken oldu.
Doðru yolda olan sensin, sadece sabýr. Aylar mý yýllar mý ona biþey diyemiyorum, keyiflerini bekliyoruz çünki kýlçýklar büyük, cemtas ve roda....
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Agyo örneðini de unutmayýn.1 lirada küfürler havada uçuþtu.Topic aylarca moderasyonda kaldý.
agyo þuan 3 tl fakat oraya nasýl geldiði ve nasýl bezdirme politikasý izlendi görmek lazým.
1 tl den 1.80 lere çýktý. herkes kaçýrdýk dedi sonra biranda geri düþtü. süründürdü þimdi 3 tl. iþin özü para kazanmak kolay deðil. ayrýca bucim de böyle çýkacak diye bir þey yok . çýkarsa para kazanýrýz.
vayy be bucim ne buyuk tahta yapýcýn varmýþ efsaneler efsanesi, takdire þayan, sabýrlý, almak istesen malý 10 kademe ustten alacaksýn( bir kac binden bahsetmiyorum) satmak istesen 10 kademe alttan satacaksýn tahtadan millet ancak böyle uzak tutulur. tebrik etmek lazým kendi hesaplarý arasýnda iþlem yapacaðý zaman birden takýr takýr iþlemler baþlýyor hooopp 250 300 bin lot iþlem ondan sonra yatýþ ama baþkan yeter daha valla hiç iþim olmaz ama esemspor u bile tavan tavan giderken görünce ve nice ultra zarar edenleri senin aslýnda kar ve zarar la alakalý bir yatýþ problemin olmadýðýný cok iyi biliyor burda herkes velhasýl kelam herkes bir sekilde bayadýr burda tekkeyi bekledi ve artýk mutlu son istiyor yap bi güzellik (DÝYEREK ACIK MEKTUBUMUZU TAMAMLAYALIM)
Sende benimle ilgili ne gibi bir problem var anlamýyorum. Heryerden bana yükleniyorsun. Ben iniþleri ve çýkýþlarý çoþku ile yaþayan bir insaným. Kimse benim yazdýklarýmý okuyup hareket edecek kadar aptal da deðil. Þimdi gelelim bucim e toroman elini nezaman çekecek ? yada daha çok elini altýna sokacak ? Ýþte bütün mesele bu
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senin toramanla ne iþin var ondan daha güçlü çevrende insanlar varmýþ ya söyle onlar alsýn.Benim seninle bir derdim yok senin neyle derdin olduðu belli.6,20 de mal pazarlýyorsun dediðin tahta 8,10 oldu.Duygularý çok yoðun yaþýyorsun ya salladýðýnda haksýz çýktýðýnda özür dilemesini de bileceksin o zaman.Senin her canýn istediðini yazabilesin diye yok bu ortam.yönetimin yerinde olsam giriþ yaptýðýn tüm ip leri sonsuza kadar yasaklarým.
Yer Ýmleri