Bu da dalga dümendir millete malýný sattýrtmak için.
Bu da dalga dümendir millete malýný sattýrtmak için.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Fabrikamýzýn GSM (Gayri Sýhhi Müessese) ruhsatý ile ilgili Bursa Büyükþehir Belediyesi tarafýndan yapýlan iþlemler aleyhine Bursa 2. Ýdare Mahkemesi 2025/1339 E. sayýlý dosyasý ile yürütmenin durdurulmasý istemli olarak iptal davasý açýlmýþtýr. Mahkeme tarafýndan 02.10.2025 tarihinde Yürütmenin Durdurulmasý kararý verilmiþ olup, 03.10.2025 (bugün) tarihinde Þirketimize teblið edilmiþtir.
SM-M346B2 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
yonetimin beceriksizligi nedeniyle cimento gurubu yokmus gibi piyasa fiyatliyor.
Son bilancoda yonetim gideri patladi. Malesef borsanin en beceriksiz yonetimine bu para veriliyor ya. 200 miyon dolar yatirima ruhsat almayi beceremeyen yonetime. Adama gulerler, Gece kondu yapmislar be ya.
gece kondu yapar gibi 200 milyon dolarlik yatirim yapan yonetim, sayenizde piyasa 200 milyon dolarlik fabrikayi gecekondu fiyati ile fiyatliyor.
keske Gecekondu fabrika iddalar dogru olsa.sahsen bunu isterim.neden.? 1960 lardan beri cimento ureten bir fabrika. modernizasyon yapmis, sonucta son teknoloji, her durum durum da eski uretim rakami ile ruhsat garanti. Simdi ruhsat mahkemeye dustu,mahkeme 3 kat uretim bile havayi kirletmiyor, tam Gaz uretime devam, gibi bir karar verirse en AZ UC kat tavan. yatirim tavsiyesi degil,
Afrika'nýn en zenginlerinden Dangote, Fildiþi Sahili'nde 160 milyon dolarlýk çimento fabrikasý açtý
Afrika'nýn en zengin iþ insanlarýndan Nijeryalý Aliko Dangote'nin, Fildiþi Sahili'nde 160 milyon dolarlýk çimento fabrikasý açtýðý bildirildi.
Dangote Grubundan yapýlan açýklamada, baþkent Abidjan'a yaklaþýk 30 kilometre uzaklýktaki Attingue bölgesinde 160 milyon dolar yatýrým deðeriyle yeni çimento fabrikasýnýn hizmete açýldýðý belirtildi.
Fabrikanýn binin üzerinde kiþiye doðrudan veya dolaylý istihdam saðlayacaðý, ülkenin sanayileþme sürecine önemli katký saðlayacaðý kaydedildi.
Yaklaþýk 50 hektar alana kurulan tesisin yýllýk 3 milyon ton üretim kapasitesine sahip olduðu aktarýlan açýklamada, "Bu tesis sadece bir sanayi yatýrýmý deðil, Fildiþi Sahili'nin geleceðine duyduðumuz güvenin bir sembolüdür. Amacýmýz, yerel olarak üretilen, dünya standartlarýnda çimentoyu rekabetçi fiyatlarla halka sunmaktýr." ifadelerine yer verildi.
Dangote Grubu, halihazýrda 10 Afrika ülkesinde çimento üretim tesisleri iþletiyor ve Nijerya'da üç yýl önce faaliyete baþlayan yýllýk 3 milyon ton üretim kapasiteli bir gübre merkezine sahip bulunuyor.
Kaynak : Anadolu Ajansý
''yalnýz olmak, yanlýþ yerde olmaktan iyidir.''
Patronlar için þirketinin Hisse senedi fiyatý;onun itibarýnýn,adamlýðýnýn göstergesidir.Bakalým önümüzdeki dönemde Ý.T kendisine hangi kimliði yakýþtýracak.
Yer Ýmleri