Yeni yatýrým þu anki fabrika arazisinden daha uzak bir bölgeye yapýlýp,mevcut arazi konut için deðerlendirilirse daha iyi olur.Afyon çimento gibi.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yeni yatýrým þu anki fabrika arazisinden daha uzak bir bölgeye yapýlýp,mevcut arazi konut için deðerlendirilirse daha iyi olur.Afyon çimento gibi.
Sn Sulzer.
Yeni yatýrým için kapasite iki katýna çýkarýlacak diyordu sn.Nemli.
Þimdi niye fikir deðiþtirdiler de eski kapasite ayný olacak ,
Fabrika modernize edilecek diyorlar fikrinizi paylaþirsaniz sevinirim.
dogru þu anki üretimin 2 katýna çýkacak ...
teknolojik olarak yenilemeler fab. içinde devam ediyordu..ek yatýrýmlar olacak fakat bu þuanki durumdan fazla yer kaplatmayacaklar belki biraz daha büyür klinker ve diger üretimler iki katýna çýkacak yoksa ne diye 120 milyon $ yatýrým yapsýnlar..
ben bu yatýrýmlarla ilgilenmiyorum yapar veya yapmaz..
fransýz ceo gilbert nadda bucim ve cemtaþýn baþýna ne diye getirildi ..
geçmþine bakýnca bu adam çimento sektöründe görevler yapmýþ bir ayagý burda digeri fransada..
fransýzlar çimento sektöründen türkiyeden iþtiraklerini satarak çýkmýþlardý 2004 yýlýnda yanlýþ hatýrlamýyorsam..þimdi ne degiþti neden bucým ve cemtaþ asýl sorulacak soru bu olmasý lazým..?
roda,nýn %50 si bucým in oldu neden aldý ...?
neden 7.10 gören bucým fiatý bu kadar baský altýnda tutuluyor..?
2016 ne olduda bu fiatlarý gördü ve neden bu fiatlarda sürünüyor..?
bu cevabý tarman ve gökçen biliyor ky bilmiyor acaba bu sorular aydýnlanmaya baþlayýnca bucým üçmü olur otuzmu ..![]()
ZIR-DELÝ Y.T.D
Sn.Sulzer.
Haklýsýnýz tamamen katýlýyorum.Ýlk baþta yola çýktýklarýnda konjönktüre göre planlarý öyle olmuþ olabilirdi.
Fakat þimdi Sn.Nadda Buçimde olmasýna raðmen Fransýzlar yatýrým yapmak istemeyebilirler.
Bir terslik var galiba bu konuda...
Belki baþka bir talip olabilir.Sabancý grubu Marmara bölgesinde büyümek istiyordu.
Son düzenleme : Tentirdiyot; 21-08-2017 saat: 13:23.
Yarýn rodanýn ilk taksit ödemesi var dolarýn dusmeside isabet oldu bu amcalar bu iþi cok iyi biliyor))
sürünen bucým bölünmemiþ hali..![]()
ZIR-DELÝ Y.T.D
Yükselme eðiliminde olan senetlerin grafikleri þiþman uzun kuyruklar oluþturur.Bunun dýþýndaki teknik hikaye...
Yer Ýmleri