Siz o grafiðe birde altýn fiyatýndan baksanýz)) biraz önce söyle grafikleri eþeliyordum ilk kez bucim e altýn grafik olarak baktým su anki fiyatý 2001 deki fiyatýyla ayný seviyede
)))
Siz o grafiðe birde altýn fiyatýndan baksanýz)) biraz önce söyle grafikleri eþeliyordum ilk kez bucim e altýn grafik olarak baktým su anki fiyatý 2001 deki fiyatýyla ayný seviyede
)))
altýnda taþ ve topraktan çýktýgý içinmi baktýnýz..
ilginç bir bakýþ..
herkes gider mersin,e bucim gider tersine ..kabýz olasýn tarman o çimentolar mýcýnda donsun..
biran önce azrail ile tanýþta bursa çimento rahatlasýn..senin bulundugun veya ortak oldugun hisseler yerlerde sürünüyor sende aynýsý olmasý dilegiyle..![]()
ZIR-DELÝ Y.T.D
yok adam eski toprak ya acaba maliyetini altýndan hesap ediyor olabilirmi diye duþundum. sonuçta kimisi faiz hesabý yapýyor kimisi dolar maliyet yapýyor kimisi Euro vs vs vs ama altýn sonuçta enflasyonun gerçek göstergesi eninde sonunda deðerini buluyor ve bizim amcada acaba altýna bakýyor olabilirmi diye duþundum öyle dusununce fiyat gitti 2001 seviyesine valla burda bir al take ver külah oyunu dönüyor orasý muhakkak amma yahu fabrika yenilenecek onuda anladýk oraya parada gidecek onuda anladýk da hali hazýrdaki fabrika çalýþýyor ve para kazanýyor. nerrrdeeeee ulennnn bu paralarrrrrrr))))) dermiþimmm
bugun þirketi arayayým dedim telesekreter cýktý ARADIÐINIZ O.Ç SU AN BURDA DEÐÝL YADA MESGUL DEDÝ))) bu nedir yahu bu kadar ruhsuzluk biraz fazla olmaya baþladý. almaya kalkýyoruz kademeler bos satýcý görünmüyor. alýþ girsek ona göre hareket yapýyor. bu ne yahu bildiðin kimse bulaþmasýn diyor tahtaya bu þiket yarým milyarlýk piyasa deðeri var. 200 binlik iþlem nedir yaa
Günaydýn, çok mu uzun sürdü anlaman ? Ben yasaklanmaktan bitap düþtüm. Sýra sende herhalde [emoji3]
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn captain
Yalnýþ anlaþýlmasýn ben baska bahçelerde topladýðým meyveleri bucimin bahcesinde muhafaza ediyorum. Bu anlamda maliyet sýkýntým yok ama d grubu kaðýtlar bile arada bir atak yapýyor en azýndan alýcý gelsin diye bu manada bunlarýn maksadý millete mal satmak deðil aksine milletten malý kapmak eee onuda anladýk ozaman bas % 20 asaðý millet dökülsün ( dökülecek varsa) oda yok o zaman derdin ne be arkadas altýna göre 16 sene dolara euro ya tl ye göre 10 kusur sene önce ki fiyatta bu tahta sahibi ne mübarek adammýþ ki bunca sene zaman fiyat maliyetine dayanabiliyor. Pes yani
Yine dayanamadým söyleneceðim eskilerin tabiri ile eceli gelen köpek Cami duvarýna iþermiþ ama burda bir karýþýklýk olmuþ yaþý gelen Tarman bucim duvarýna sýçmýþ. Beklemeye devam dediðin gibi öyle 3 kuruþa 5 köfte arabacýlarda kalmadý artýk. Birileri yada kendisi elbet bozacak bu oyunu bekleyen içecek þerbeti.
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri