40, hatta 50 üzeri alanlar ciddi zarar yazdýlar. ancak þahsen iki kez güzel ekmeðini yedim, neden üçüncü de pasta olmasýnbu kadar vurmayýn abalýya
40, hatta 50 üzeri alanlar ciddi zarar yazdýlar. ancak þahsen iki kez güzel ekmeðini yedim, neden üçüncü de pasta olmasýnbu kadar vurmayýn abalýya
bu balýk baþka balýk sazan balýðý bubedelsiz ile dün direnç geçirtmediler bugün satýyorlar kapanýþa doðru almazlarsa iyi olmaz neyse ki temettü için lot arttýracak fýrsat sunuyorlar bedelsizde bölünecek iyice ucuzlayacak millet hücum edecek
He yaaa bu fiyatlardan temettüsü için bile alýnýr beeaa.. Ahhaha bide bölündüðü zaman kamyonu direk dayayýp fulleriz . Nerden baksan 0.08 kuruþ verir gibi. Karýnda nerdeyse %3 ünü dagatýyor . Tam yatýrýmcý dostu bi þirket. Temettüde koç þirketleriyle yarýþýyor. Göz kamaþtýrýyor beeaaa.. Kapkaçcý berkoþan.
hisse 5 lerden 50 lere giderken caným berkosan, geri gelirken hain berkosan. son 5-6 aylýk süreçte can sýksa da yeni bir hikaye yazabilecek potansiyeli olan bir þirket.
Ufuk
@ufukaydinn1
·
8s
@BORSA08177
hani yeþil kapatacaktý, niye siliyorsun twitini 😂😂😂 yav bu adama acýyorum 😂😂 #BRKSN
Ufuk
@ufukaydinn1
·
9s
#BRKSN Tahtacý vallahi billahi 1 tl yapsanda satmicaz kendi zararýna basýyorsun , inat herzaman insanýn kendisine zarar verir) Devamkeeee
UFUKKKKKK............... ÞU DÝLÝNÝ BÝ TUT.............. YOKSA O DÝLÝNLE SANA BÝ Y.......Ý Y.................R
ABÝ SÖZÜ DÝNLE DA?????
Birbirinizi asagilamak size anlam ifade ediyor bilemiyorum ama hisse hakkýnda yorumunuz varsa yapýn karþýlýklý atýþma hakaret gibi sözleri býrakýn .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri