kıyaslama konusunda ise şunu söylemek istiyorum...bir hisse elbetteki benzer sektördeki şirketler ile karşılaştırılması lazım...biri olmadı ikisi olmadı üçüncüsü olmadı daha nasıl olacak ?? gelen bilançolarda doğru dürüst kar etmeyen bilançolar ortada iken kar eden hem de geçen yıldan çok daha fazla kar eden bir berkosan ortada dururken berkosanın gitmemesini nasıl açıklayacağız bilemiyorum..bana göre tahta ve tahtacı ile alakalı bir durum var ortada...bu ortamda akıllı yatırımcıların da bu karşılaştırmaları yapacağını ve gerçekleri görebileceğini düşünüyorum...yalnız patron da bir istekli olsa ve tahtayı desteklese hisse 3-5 kat dahi çıksa bu temel veriler ile kimse o çıkışları yadırgamayacak...çünkü temel yapısı ile bunu hak ediyor...
sermayesi düşük, ihracatçı, borçsuz , yurt dışı satış bağlantıları ve iştirakleri kuvvetli , bu kötü ekonomik şartlarda dahi kar eden nadir şirketlerden iken bu hisseye kalitesiz demek haksızlık olur...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri