O hacim dediğin şeyi yapan, grafikteki barların oluşması için elini taşın altına koyan kim acaba ..Kenardan izle, ahkam kes...
Biz pozisyonu 7.40 lardan açmaya başladık, sen kağıt %25 yukarıda iken geldin...İşte aradaki fark bu...![]()
O hacim dediğin şeyi yapan, grafikteki barların oluşması için elini taşın altına koyan kim acaba ..Kenardan izle, ahkam kes...
Biz pozisyonu 7.40 lardan açmaya başladık, sen kağıt %25 yukarıda iken geldin...İşte aradaki fark bu...![]()
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
yemin ediyorum beynin yok senin kafayı yemişsin ulan teneke sanki kağıt 2 senedir alt pazarda brüt kalkınca ne olacak ulan zırto oyak alttan aldığını dirençte boşaltınca öyle avel avel izlersin sonra ya pazar değişikliği de olmuştu dirence takıldı tüh dersin finansal bilgisi olmayan özürlüler belli tokiye polietilen habelerine bel bağlayan tipler !
bak armuda bak taşın altına koymuşmuş elini adam ol o zaman böyle gevrek gevrek konuşuyorsun ya portföyünü at buraya longur seni görelim büyüklüğünü tıpan yer mi
Değişen bir şey yok...Her sıkıştığınızda hakaret salvoları...Sayın Vob24 üstadım anlamıştır artık ne demek istediğimi...
Herkese bol kazançlar...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
bu dilden anlıyorsun demek ki sen boşa geçmiş bir borsa hayatınız var işte eskiden ucuzluk varken 2 analiz 2 çizgi kazanç geliyordu pandemi zamanı da ne alsan yükseldi ama 2 senedir nasıl pertiniz çıktı enflasyon muhasebesi ile baş edemediniz ucuz kaldı ucuz kaldı başka laf yok talep olmadıktan sonra 2 sene daaha ucuz kalır bu kadar basit kimsenin maliyetini tradesini bilmeden bak yine boş konulştun mesela geldin yüzde 20 yukardan girdin diyerek kolpacı seni ben 3 senedir kağıdı takip ediyorum merak etme 7 den alıp 16-17 lerden boşallattım tepeden de çevremi uyardım şimdi çanağı tamamlamasını bekliyorum sonra kulbunu takarız merak etme
pazar değişiklikleri de acıklandı tüh be bilançosu kötü zarar acıklayan temelde pahalı bazı şirketler alt pazardan ana pazara geçmiş nasıl olcek şimdi ana pazara geçmesi için hiç bir sorunu olmayan berkosanımız nasıl cıkamaz nasıl nasıl nasıl ? finansal uzman ehtiyar heyeti ne diyecek bakalım![]()
Bayramınız mübarek olsun sayın Berkosan ailesi nice bayramlara
Yer İmleri