Kılıç balığı da değilim ama
Herhalde kılçığım boğazına takıldı.![]()
Kılıç balığı da değilim ama
Herhalde kılçığım boğazına takıldı.![]()
Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.
Hissenin adını BEKLERSİN olarak degiştirelim..bekleye bekleye bir hal olduk...
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
TTL'deki malları verdiler muhtemelen, maliyetleri de burasıydı zaten...Bilanço öncesi son ayarlamalar gibi duruyor...Bilanço demişken son 3 aylık performansa uygun giderlerse 250 milyon TL civarı hasılat ve 20-25 milyon TL civarı esas faaliyet karı çıkar mı göreceğiz...Kasadaki 110 milyon TL ve ticari denge tarafındaki + 92 milyon TL ile finansalları nasıl şekillendirecekler orasını bilemem...YTD
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
hissedarx yine anal-iz yapmışşeker analist ttl 31 bin lot vermiş nuh 71 bin altı üstü heyecan yapma yav demedik mi sana kağıt
8,60-9,30 arası sıkıştı diye biraz teknik öğren ihtiyar
Yazdığın aralık 4 aylık PPF getirisi, kullan işte madem bu kadar profeyşılınsın...Kağıt dediğin diplere geldi işte mis gibi...Al, elini tutan mı var...
Selam üstadım, eski enerjim yok...Ha keza eskisi kadar param da yok borsada, BES'lere kaydırdım büyük kısmını...Buralardan "yatırımcı" alımı gelmemesi ilginç bir durum ki, adamların son 2 yıllık maliyet bölgesi burası aşağı salmaları saçma olur...Yani teknik anlamda fazla risk görünmüyor, temelde de sorun yok ama olmuyor işte...
Yer İmleri