kargaya demiþler senin dýþkýn çok degerli o da ta okyanusun ortasýna gidip yapmýþ bilði paylaþan yok bu gün adliyedeydim gelelim kuru fasulyenin faydalarýna
özel bir masa açmýþlar önde iki kiþi arkada üç kiþi önceden benim dilekçem böyle olacak dedigim dilekçeyi yetkiliye verdim 0kudu. birde kimlik fotokopisi gerekir diyerek elime 51.70.krþ vakýf banka harç yatýrmamý söyledi. banka bir dekontu kendisi aldý ikisinide bana verdi bende tüm evraklarla yetkiliye verdim yeniden okuyarak arkadaki yetkililere verdi. onlarda bir dekontu öndeki yetkiliye verdi. o da üzerine baþvuru numarasý yazarak bu numaradan takip edersin dedi. bir sorum olacak il diþý arkadaþlar ne yapaçak dedim o da her hangi bir icra kurumuna baþvururlarsa onlara gerekli bilðiyi verirler dedi. hepimize harýrlý olsun.
Mevduatlarý ve hisseleri olanlarda ayný yere mi baþvuracak dediðimde hepisi buraya dedi toplam da bu gün 11.40
300 sýraya bile gelmemiþti bu çok garip
Arkadaþlar icra kurumlarý,adliye binasýnda mý olur,bu konularda cahilim de,ben Ýzmir'de ikamet ediyorum, sanýrým Ýzmir adliyesine gitmem gerekiyor, deðil mi arkadaþlar, yanlýþ yapmayým....
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Kimlik fotokopisi ve 52 tl harç parasý yanýnda bulundur genelde adliye içerisinde oluyor
Allah razý olsun kardeþim.... cuma günü öðleden sonra izin alayým da, bayraklý adliyesine Bir gideyim bakayým....
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Yer Ýmleri