Tskr dostum. Adliyeden baþvuruyoruz deðilmi
LG-H850 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tskr dostum. Adliyeden baþvuruyoruz deðilmi
LG-H850 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neden adliye kardeþ? Kimi icraya veriyorsun?
ASYABANK'ý icraya veriyorsan, Sen ASYABANK hissedarý, yani ortaðý deðil misin? Kendi, kendini mi icraya vereceksin?
( Bu cevabý bana aynen böyle, Ümraniye Genel Müdürlük ASYABANK'a hisse bilgilerimi vermeye gittiðim de iflas katibi 25.12.2017 günü verdi. )
RÝSK ALMAZSAN, SADECE KARNIN DOYAR.PAYLAÞIMLARIM, ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
borsacý 34 arkadaþým iflas katibi sana yanlýþ bilði vermiþ bizim ismimizin karþýsýnda alacaklý yazýyor borçlu ASYA KATILIM BANKASI A.Þ. Borçlu borçlu yazýsýda bankanýn karþýsýnda yazýyor. direk kopyala yapýþtýrdýðým bu yazý ASYA KATILIM BANKASI A.Þ. Borçlu
borsacý 34 arkadaþým iflas katibi sana yanlýþ bilði vermiþ bizim ismimizin karþýsýnda alacaklý yazýyor borçlu ASYA KATILIM BANKASI A.Þ. Borçlu borçlu yazýsýda bankanýn karþýsýnda yazýyor. direk kopyala yapýþtýrdýðým bu yazý ASYA KATILIM BANKASI A.Þ. Borçlu
harçýný yatýrýp alaçaklýyým diyerek talepte bulunuyorsun isminin karþýsýna da alaçaklý diye yazýyorlar
borçlu asyb karþýsýna 3 þahsýn ismini yazmýþlar tanýnan ve ya basýnda ismi geçen birileri degil sýradan isimler
Tmsf ana sayfada sorular sayfasý açýlmýyor yeni açýklamalarýný geliyor acaba.
bu sayfadan bahsediyorsanýz benim siteden ulaþýlýyor.
11. BANK ASYA (ASYAB) hisse senetleri için nereye baþvurabilirim?
Hisse senedi sahiplerinin durumu ile ilgili ayrýca duyuru yapýlacaktýr. Hisse senetleri ile ilgili bilgi almak ve diðer talepler için Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:10 Ümraniye/Ýstanbul adresinde bulunan Ýflas Ýdaresi’ne dilekçe ile baþvuru yapýlabilir.
baþvuru ile ilgili bir zaman sorunu yok gibi.ilk 15.sýra içindeki ismim 30.ile 35 arasýna gelmiþ þirket ve kurumlar 300 e çýkmiþ. önemli olan yabancý alaçaklý þirketleri incelediðimde çoðu ülkemizde faliyet gösteren bankanýn avrupa ve ..vb faliyet gösteren banka olarak çýkmasý
Yer Ýmleri