Bimere gönderdim,ama cimer de gönderirken problem çýkarýyor...Sitemde bulundum.Bu ve birkaç hissemle ilgili..bakalým nasýl cevap verecekler...
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
MarkAntalya AVM Ticari ve Ýktisadi Bütünlüðü”nün muhammen bedeli 1.278.900.000.- (Birmilyarikiyüzyetmiþsekizmilyondokuzyüzbin) TL’dir.
ÝHALE GÜNÜ, SAATÝ VE YERÝ
Ýhale 05/06/2018 tarihinde, saat 11:00’da “Fon”un Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/Ýstanbul adresindeki Asma Kat Konferans Salonunda yapýlacaktýr. Guzel haber havada kaparlar boyle yerleriiiii.
Tasarruf Mevduatý Sigorta Fonu (TMSF) tarafýndan 1 milyar 278 milyon 900 bin lira muhammen bedelle satýþa sunulan Antalya’nýn en büyük AVM’si MarkAntalya’ya Türkiye ve dünyadan birçok taliplinin olduðu öðrenildi. AVM’nin Haziran ayýnda ihaleye çýkacaðýný kaydeden TMSF Baþkaný Muhiddin Gülal, satýþtan elde edilecek olan parayla Bankasya’nýn TMSF’ye olan borcunun silineceðini söyledi
Murat kardeþim bu bahsettiðin yer zamanýnda asya bankýn di herhalde..fiyatta müthiþ miþ.bize baya bir þeyler kalýr umarým..Haber içinde teþekkürler...
Ýnternetten baktým bir inþaat firmasýna aitmiþ zamanýnda..neyse bize bir faydasý olur umarým...
Yer Ýmleri