Atilla bey günaydýn.iyi yýllar.ben ciddi alýcýyým.tel numaranýzý yazar mýsýnýz.HTC U11 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Atilla bey günaydýn.iyi yýllar.ben ciddi alýcýyým.tel numaranýzý yazar mýsýnýz.HTC U11 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
günaydýn arkadaþlar............uyanalým bir zamanlar marka antalya avm ..vb. vardý ne oldu basýna göre asyb tüm borcunu
ödüyordu ne oldu buna benzer bir çok satýþ haberleri hepsi sanal satýþ haberi gibi oldu bu gidiþle halimiz periþan hani bir peþin satan ve veresiye satan bir adamýn resim vardý orada veresiye satandan daha kötü durumdayýz ne olaçak bu halimiz................
bu haber ne iþ ..................
PAY SENEDI
ASYA KATILIM BANKASI A.S.
TREAYKB00014
ASYAB
E
678.118,000
TL. Nom
BORSADA ISLEM GÖRMEYEN TIPE DÖNÜSEN
Enteresan bunu biri aciklamali sanirim
MX5 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Asyabank hissesi almak istiyorum
Satan olursa iletisime gecebilirim
Fiyan 0.35
05468080310
günaydýn demek gerekir. 3.5 aydan beri uyuyorlardý .uyanmýþlar bolu ili gerede ilçesinde bir fabrika satýþa koymuþlar. hayýrlýsý diyelim benim umutum yok
ihale 24.01. 2020 demir çeli fabrikasý diye yazýlmýþ bu günlerde bu fabrikaya talip olan çok olur bir ali çengiz oyunu olaszsa
satýþa çýkarýlan banka ve iþtiraklerinde bu zamana kadar bir pinokyo olayý gerçekleþti. bu demir ve çelik fab. netiçe ne olaçak ...........
Yer Ýmleri