Son durum nedir elinde hisse olanlar iflas müdürlüðüne baþvurmalý mý ben baþvurmadým ne yapmalýyýz
Son durum nedir elinde hisse olanlar iflas müdürlüðüne baþvurmalý mý ben baþvurmadým ne yapmalýyýz
Bu adres vakýf katýlým olmadý mý nereye baþvuru yapacaðýz alacak kaydý baþvurusu mu yapacaðýz bilen var ise yardýmcý olabilir miMüflis Banka Ýflas Ýdaresinin bulunduðu Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:10 Ümraniye/Ýstanbul adresine mevcut hisse senetleri fotokopileri eklenmek suretiyle dilekçe ile baþvuru yapýlmasý gerekmektedir.
son günlerde bazý arkadaþlar kayýt ile ilgili bir þeyler yazmýþ .hiç bir yere baþvurmadým bundan sonra ne yapaçaðýz diye. ist. 1.iflas masasýna baþvurduk . taþrada ikamet edenlerde bulunduklarý yerden baþvuraçak dediler sonra ümraniyede ki asyb ana binasýna dilekçe ve hisse adedini gösteren çýktý ile þahsan ve ya posta ile baþvuraçak dediler baþvuru için zaman süre yazmamýþlardý yani belli degil .bu zamana kadar baþvuranlara herhangi bir açýklama gelmedi en azýndan ben 2 yere de baþvurdum bana gelmedi alaçaklý listesinde ismim vardý
yayýnlanmýþtý ara sýra bakýyordum 2.3 yýldan bu yana o sitede kapalý yoðunluktan dolayý açmýyor öyle yazýyor kýsaça son durum sýfýra sýfýr elde var sýfýr
arkadaþ 1.iflas masasý ist. adliyesinde il dýþýnda isen bulundugun ilin adliyesine baþvuracaksýn o zaman bazý arkadaþlar yazmýþlarý hangi makeme oldugunu þimdi hatýrlamýyorum yalýnýz 62.5 krþ harç yatýraçaksýn ve sana takip için bir sýra no veriyorlar þimdik ise son durumu bilmiyorum ve ya 1.iflas masasýnýn teleronunu bul detaylarý ögren
Hallettim. Saðolasýn.
Yer Ýmleri