çok saçma iþlem miktarlarýyla yine aþaðý çektiler. kapanýþa doðru hanyayý konyayý görürüz.
çok saçma iþlem miktarlarýyla yine aþaðý çektiler. kapanýþa doðru hanyayý konyayý görürüz.
korkutma hareketleri devam ediyor, dandik hisse gibi hemen brüt takasa aldýlar, alýnmasaydý ne trade etme imkaný olurdu.
Arkadaþlar bilginize
BOYP hissesi ile ilgili hareketleri borsa,spk ve cimer yazdým. Bende 5000 lot alana kadar aþaðý verdiler. Ben sattýktan sonra %50 yukarý yaptýlar. Artýk sonucunu bekleyeceðim. Bu arada bunlara sebebiyet veren boyp den alýþ veriþte yapmýyorum. Arkadaþlarýmý da öyle yönlendiriyorum.Bu derece sýð kaðýtta sahiplerini haberinin olmamasýný düþünemiyorum. 3 yýldan fazladýr bekledim 2. yüksek bedelliyi açýkladý.Bizdeki paralara mý güvenip þirket yönetiyorsun. Meraklý olanlar var ise sattýðým hisselerin resimlerini vatsap tan atarým.
Þikayetlerimi yazdým umarým kimse zarar etmez. þikayet edeli 20 dakika oldu.
hocam hergün yüzlerce kez þikayet etsen de ben bizim borsada azýlý manipülatörlere, bizzat kendisi iþlem yapan patronlara bir ceza uygulandýðýný görmedim, bi istisna gerelde uygulandý, o da çok bariz bir þekilde yapýldýðýndan
Hayatýmda cimer e ilk defa yazdým. Ben son sesleniþimi yaptým.Piyasa koþullarýný düzenlemezlerse biz yontulmaya devam ederiz. Bence sizlerde yazýn.
avod 1 haftadýr, crfsa tuclk 2-3 agündür tavan yapýyor açýða satýþ alým yasaðý bile gelmiyor.
bu dava 1 tavan yapmadan brütü hemen yiyor, sanki kademelerinde yüzbinler milyonlar varda, üç beþ senin benim gibi ky var.
son dakikalaryine korku tüneline soktu, bakalým satmadýðýmýza piþman mý ettirecek yoksa yarýn sevindirecek mi
Yer Ýmleri