kap ve genel kurulda büyük kýsmýnýn ödendiðini söylediler..
Böyle açýklamayý böyle yönetim yapar. Bunlarýn da yönettiði þirket böyle zarar eder.
kap ve genel kurulda büyük kýsmýnýn ödendiðini söylediler..
Böyle açýklamayý böyle yönetim yapar. Bunlarýn da yönettiði þirket böyle zarar eder.
ASUZU nun bedelsiz baþvusu 2017 OCAK ayý baþlarýnda olmuþ , SPK ONAYI 9.5.2017 SPK bülteninde yer almýþtý ....eðer söylendiði gibi MART ayýnda baþvuru yapýldýysa ve presedür bedelsiz - bedelli gibi bir ayrým gözetmiyorsa süreç aynýysa HAZÝRAN AYINA sarkar gibi görünüyor BOYP BEDELLÝ SONUCU ..inþallah daha erken olur ,bu iblis onay tarihine kadar kimseye acýmayabilir ,takip ettiðim kadarýyla..
Bu arada o 300 lot alýþ benimdi ,ufaktan bir test edelim dedik, der demez baþýmýza külahý geçirdi zýndýk ! 76 ya kadar basýverdi..
þu an bölünse fiyat tahmini ne kadar olur 1000 lotum var maliyet 67
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
uzun süredir izliyorum inanýlmaz bir performansla Nisan2016 dan beri sürekli düþüyor
düþme konusunda istikrarý çok nadir, her hisseye nasip olmayacak cinsten !
Grafiði incelediðim zaman 27.kasým.2015 - 16.mayýs.2017 arasý oluþan formasyon külah gibi ,hatta 19.nisan.2016 da yaptýðý sert çýkýþla külahýn ponponunu bile oluþturmuþ ,,nasýl geçirdim külahý formasyonu oluþturmuþ zýndýk !
Þaka biryana ,
ASUZU da çok fazla feryad figan vardý ,,haklý olarak ,,2 günde bedelsiz etkisiyle % 35 yapýverdi herkez kazandý ben vedalaþtým
biraz ASUZUYA benzetiyorum BOYP u
sonunda herkez sevinecek ben inanýyorum ..
Yakýnda bedelli onayý SPK bültenine düþer ..
Ne yakalandýk be... Ýnþallah dediðin gibi olur..
C5503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel kurulda paranýn büyük kýsmý ödendi kalanda sermaye artýrýmýndan önce ödenecek dediler. Rakam konuþulmadý. Söz almak isteyenlere söz verilmedi bu olaðan üstü kurul dendi. Sadece ilgili maddeler oylandý. Söz almak isteyenler yazýlý olarak Dývana versin dendi. Divan kimseye söz vermedi.1milyon 650 bin lotu olan yabancý fon serh koydurmak istedi onada izin vermediler. AYRICA hisse %50 düþmedi. Ben geldiði yerden eski yerine çýkmasý gereken miktara bakarým.45 den 90 a çýkmasý için %100 yapmasý gerekir. % 100 Düþtü. Bugün hala kaðýt % 2 düþmüþ Latife hn. kapanýþ seansýnda 45,84 e mal satmaya çalýþýyor.1600 lot mal sattý. Hep söylüyorum kaç lot sattýðý önemli deðil. HSBC yi 1 lot bile tahtada satýcý gören hemen aþaðýya satýyor.Çünkü hn. ýn ne kadar daha satacaðýný kimse bilmiyor. Çok büyük oyun var. HN. elindeki malýn %15 ini bile satmadý. Kardeþlerimin dediði gibi isteseler bu malýn tamamýný bir günde alýrlardý. Geçen gün is bankasý 300 bin lot özel emirle aldý sattý. Demek ki þu andaki ortaklar hem hissenin düþmesini istiyor, hemde küçük yatýrýmcýnýn lanet olsun deyip büyük zararlarla hisseden çýkmasýný istiyor. Bir ay önce MORHÝPO halka arzý haberi gazetelerde yayýnlanmýþtý. Ogün 51 den 58 e gitmiþti. Þimdi o konudanda bir haber yok.
Latife Boyner'de 523 bin lot mal vardý. Kalan malý 458 bin lot. 65 bin lot mal vermiþ demektir. Bugünkü satýþý 2000 lot dahil buna...
Genel kurulda Tansever ve istanbul portföyün avukatý söz alarak konuþmuþ. Genel kurul tutanaklarýndan okuyabilirsiniz. Her ikisi de þerh koydular
1 milyon 650 bin lot malý olan yabancý fon kimmiþ merak ettim doðrusu.. ayrýca neden þerh koydurulmadý ?
Tahtadaki hakim gücün düþüþe oynadýðý çok aþikar. Nereye kadar çekecekler belli deðil ... patronun büyüklerle kavgasý var bence.. olan her zaman ki gibi küçük yatýrýmcýya oluyor tabi..
Yer Ýmleri