holdingten olan 200 milyon tl alacaðýný max yasal faizi ile aldý. Esas haber bu. Öz sermaye 228 milyon tl arttý.
holdingten olan 200 milyon tl alacaðýný max yasal faizi ile aldý. Esas haber bu. Öz sermaye 228 milyon tl arttý.
Bu haber güzel. dahada guzel olacak inþallah ytd.
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüzde2 çýkarýp eksi 0.4 a basan Latifeyse Latife nin,spekse speðin ben taaaaaaa
Bir yiðit geldi tahtaya ve biraz yukarý ittirdi. Ve beklenen son. Hýzlý bir þekilde aþaðýya doðru yolculuk baþlar![]()
Tahtayý gören varmý gençler, birisi 41.160 lý fiyattan baský mý yaptý bizim kahramanýmýza.. çünkü bu fiyatta takýldý ve sonra hýzlý bir þekilde verdiler.
ZTE Blade V6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gedik ve A1 hisseyi alarak baþladý. tam 41.34 e kadar aldýlar . 1000 lot daha alsalar 42 nin üstüne atacaklar derken elinde milyonlarca lot olan ÝÞ geldi ve 7000 lot 40.86 ya satýþ koydu ve yine tahtanýn içine etti. Geçende 39.02 ye kadar veren ÝÞ olduðu için ayný beklenti ile herkes alýþýný çekti. Diplere ÝÞ in satacaðý miktarda alýþlar yazdýlar. Haydi hayýrlýsý
iþteki 7000 lot yerinde duruyor mu yoksa sildi mi 40 altýna salmazsa elbet bi tepki verir ytd
Bu haftada bundan biþey olmadý.Bu þirketin 4.400milyon tl borcu var,buna karþýlýk elindeki döner varlýklarý 2.166tl üstelik bunun 1250tlsi stoklardan oluþuyor.Sermaye artýrýmý olumlu bir karar ama sadece200milyon tl nakit giriþi saðlar.Devede kulak.Bilançolarý makyajlý deðilse hep faaliyet zararý, üstüne de kredi maliyetleri eklenince zarar devasa oluyor.Ben bihaber deðilim ama bu þirketin elinde ki gayrimenkul durumu nedir acaba,satmaya deðer para yapan bir arsa arazi binasý yok mudur?Bir yandan da düþünmeden edemiyorum,devasa borcu veren bankalar salak mýdýr,elbet ipotek bloke falan filan ellerinde garanti vardýr.
ytd deðildir,amatör düþüncelerdir.
Bütün Boypzedelerin ramazan bayramýný kutlarým.
Yer Ýmleri