Bir yere para aktarma gerekmiyor.Bedelli parasýnýn hesabýnda olmasý yeter ama sen yinede iþlem yaptýðýn banka yada aracý kurumu arayýp bilgi al garanti olsun
SM-N7500Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir yere para aktarma gerekmiyor.Bedelli parasýnýn hesabýnda olmasý yeter ama sen yinede iþlem yaptýðýn banka yada aracý kurumu arayýp bilgi al garanti olsun
SM-N7500Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle bir haber düþtü Kap'a
Fiyatý 9.63 olur demiþtim, 0,04 kuruþ prim yapmýþ hemen)
Bedelli*Sermaye Artýrýmý
BOYP.E %346,62045 Bedelli, Bölünme sonrasý Teorik Fiyat: 9,679 TL (Teorik fiyat, fiyat adýmýna yuvarlanmamýþtýr.)
ZTE Blade V6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10.74 den devre kesiciye girdi yüzde 10.95 yukarda iken..
Aylarca düþerken devre kesici neredeydi. Bundan sonra devre mevre dinlemez. Uçuþa hazýr olun.. ytd.
Ýyi günler. Benim 50 lot boyp var.þimdi cep telefonuma mesaj geldi.Bedelli sermaye arttýrýmýna katýlmak istemiyorsanýz rüçhan kuponlarýnýzý 05.09 2017 ye kadarsatabilirsiniz.Bedelli sermaye arttýrýmý kullandýrýmý 11.09.2017de yapýlacaktýr.Ben rüçhanlarý nasýl satýcam.hesapta görünmüyor.Satmalýmýyým.rüçhanýn fiyatý ile hisse fiyatý toplamý þuanki deðerimi veriyor.Bilgi verirseniz sevinirim.
10.50,- 10.60 fiyat aralýðýna sýkýþtý. Israrla birisi satýþ yapýyor. Kim bu mübarek insan acaba 😎
Bu kadarmýþ 1130 fiss
Oðlun güder,hatun saðarsa koyun olur...Türk atasözü
Yer Ýmleri