haber dustu...bilirkisi raporunu mahkemeye sunmus...bakalim ne sonuc cikacak...gerci bisey cikacagini sanmiyorum
haber dustu...bilirkisi raporunu mahkemeye sunmus...bakalim ne sonuc cikacak...gerci bisey cikacagini sanmiyorum
KAP :20.09.2017 18:04:36
Ortaklýk Aleyhine Dava Açýlmasý veya Davaya Ýliþkin Geliþmeler
Ýstanbul Portföy Yönetimi A.Þ. tarafýndan Ýstanbul Asliye 16. Ticaret Mahkemesi'nde Þirketimiz aleyhinde ikame edilen, 30 Mart 2017 tarihli Olaðan Genel Kurul Toplantýsýnýn 9 nolu gündem maddesi hakkýnda özel denetçi tayini talepli davada (Dosya N 2017/605 E.) bilirkiþi raporu bugün (20.09.2017) dosyaya sunulmuþtur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
aslinda bizlerde adliyeye gidip bu dosya numarasini soyleyip davaya bizlerde mudahil olsak tanseverin elini kuvvetlendiririz...
Aslýnda bu mahkeme süreci hisse için olumlu bir geliþme ,bundan sonra hasonun kendi firmasýný soyamýyacaðý anlamý taþýyor
spk ve mahkeme baskýsýný hissedecektir boynergiller ,istedikleri gibi at koþturamýyacaklardýr
bu bilançolara olumlu yansýyabilir bundan sonra ,geçen yýl 2. çeyreðe göre % 50 ye yakýn bir düzelme zaten var bilançoda
bakalým 3. çeyrek nasýl gelecek ,eðer zarar azalmasý yönünde 2. çeyrek oranlarýyla bir düzelme daha olursa ki, benim istanbul ve izmirdeki boyner maðazalarýndaki gözlemim iðne atsan yere düþmez sanki 3. çeyrek düzelme devam edecek gibi
bu durumda 10 üstünde kalýcý olabilir
araplar (KATAR lýlar ) uyanýktýr yaþa basmazlar boþuna yapmadýlar BOYNER e yatýrýmý
2 milyar ciroyla 160 milyon zarar yazmak kolay iþ deðil bence müthiþ yönetim baþarýsý
Oðlun güder,hatun saðarsa koyun olur...Türk atasözü
Yer Ýmleri